London Has Fallen - Джерард Бътлър и Ерън Екхарт

Защо продължаваме да следим „London Has Fallen” не ни е съвсем ясно – бяхме задраскали филма още на ниво проект, а последвалите реклами само потвърдиха очакванията за дори още по-голяма и болезнена брадва от първия филм „Код Олимп”. Дали става дума за някакви дълбоко скрити мазохистични подбуди или пък просто си търсим поводи да похейтим, важното е, че го правим.

На всичкото отгоре се включваме с повод, който реално няма никакъв смисъл – да имаме нов трейлър на филма, но реално той е абсолютно копие на предишния, като разликата са само 15-секунди в началото, които идват като отделен спот. За да не е напълно безсмислена ситуацията, прилагаме един нов постер.

Жестока работа! Отново се сетихме за официално описание на филма „non-stop, suspenseful action thriller that delivers high-octane excitement through a heightened sense of authenticity”. Няма да се уморим да го повтаряме всеки път, когато пишем за филма. Не ги е срам.

Ето го и постера, украсен от британското знаме и Джерард Бътлър – просто не можем да проумеем защо се излага така това момче.

плакат

Терористична организация взима на прицел погребението на британския министър председател. Целта ѝ е да убие някои от най-големите световни лидери, да унищожи британската столица и да наложи ужасяващите си планове за бъдещето. Единствената надежда за спирането им пада върху президента на Съединените щати (Ерън Екхарт), шефа на тайните служби – и героя от първия филм – Майк Банинг (Джерард Бътлър) и английски агент от MI-6 (Шарлот Райли), която няма доверие на никого.

Режисьор на „London Has Fallen” е Бабак Наяфи („Sebbe”), а в ролите са Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Шарлот Райли, Морган Фрийман, Рада Мичел, Анджела Басет, Мелиса Лио, Джаки Ърл Хейли, Робърт Форстър и други.

Премиерата е 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Просто guilty pleasure екшън, какво толкова. Интересно къде са го снимали в България, от трейлъра не личи.

  2. Щото са използвали декори ,зелени екрани .Само една улица ми заприлича ,че е в БГ