Тъкмо вчера споделихме първия тийзър на дългоочаквания ни втори сезон на „The Punisher” и ето, че Netflix пускат и втори – по-дълъг, по-мрачен и по-напрегнат, идеално вписващ се в това, за което си мечтаем от „The Punisher”. С риск да се повторим – Netflix знаят прекрасно как да рекламират този сериал – не ни трябва сюжет, трябва ни тон и атмосфера, за да се надъхаме допълнително.

Виждаме Франк Касъл (Джон Бърнтол), противопоставен, но и парелелен на двамата си антагонисти от новия сезон – Били Русо (Бен Барнс) и Джон Пилгрим (Джош Стюарт). Чувайки вече и гласът зад кадър на Франк само се присещаме колко е перфектен в ролята Джон Бърнтал. Той по принцип е много впечатляващ, дори когато се появява за няколко сцени ни кара да не го забравяме – направи го и в „Wind River”, и в „Baby Driver”. Като Франк е плащеш и трагичен, раздран на парчета и толкова страхотно badass, че не можем да свалим поглед от него. Нали чухте, той не е този, който умира, той е този, който убива.

Спекулациите освен това се потвърдиха от трейлъра и вече знаем, че ще видим втория сезон на „The Punisher” на 18 януари. Стив Лайтфут (работил по “Hannibal”) е шоурънър, сценарист и изпълнителен продуцент. Кастът също така включва Амбър Роуз Рива, Джейсън Р. Муур, Джорджа Уигам и Флориана Лима.

По-надолу е официалния синопсис и няколко промо-снимки.

„Бившият морски пехотинец, който се превърна в саморазправник, Франк Касъл живее тихо и не се задържа на едно място, докато не се забърква в опита за убийство на младо момиче. Въвлечен в мистерията около нея и хората, по петите на информация, която тя притежава, Касъл привлича нова мишена на гърба си, докато стари и нови врагове го притискат дали да приеме съдбата си и да прегърне живота си като „Наказателя”.

the-punisher-season-2 the-punisher-season-2-ben-barnes the-punisher-season-2-image

Още веднъж, премиерата на втори сезон на „The Punisher” е на 16 януари по Netflix

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Дано не ми се налага да пак да превъртам големи пасажи от сцените заради кахърите и емоционалните терзания на Франк, трудно се издържаше цялата тази “емоция”, в този сериал трябва повечко действие, а не празни приказки и депресии!

  2. Дано Bullseye да има камео, или пък Дявола. Тъпо ще е да не ги видим повече тези герои.

    1. Дано, че ми писна да гледам празни влажни погледи…

  3. Страхотно е, че все пак успяха да направят два сезона.Заедно с Дяволчето си имат проблемите, но заразлика от техните инфантилни братчеди, с които ежегодно ни заливат по кината, тези са правени с кохонес ?