terrence-malick-weightless-ryan-gosling_0

Тъкмо преди два дни написахме новина за луциферската роля на Майкъл Фасбендър в очаквания  „Weightless” на Терънс Малик и ето че днес научаваме още любопитни подробности за проекта.

Основното, което ни се стори доста изненадващо, имайки предвид, че филмът излиза след два месеца, е, че „Weightless” си има ново име и това е „Song to Song”. Не знаем каква е причината за промяната, но казано честно не ни интересува особено. Надяваме се продуцентите да не са имали сериозни проблеми, които да забавят пролетната премиера.

Другата новост, която сериозно ни зарадва, е първата официална снимка от филма (надяваме се скоро да се появи и трейлър). Предлагаме ви да я видите, след което да се запознаете с официалния синопсис.

Руни Мара, Райън Гослинг и Майкъл Фасбендър

Song to Song” е съвременна любовна история, която се развива на фона на музикалната сцена в Остин, Тексас. Две отдалечени двойки – сценаристите Фей (Руни Мара) и BV (Райън Гослинг) и музикалния магнат Куук (Майкъл Фасбендър) и сервитьорката, която омайва (Натали Портман) – преследват успеха, по време на рокендрол, прелъстяване и предателство.

Освен основните действащи лица, в ролите ще видим музикантите Пати Смит, Lykke Li, Иги Поп, Florence and the Machine, Red Hot Chili Peppers и др.

Премиерата на „Song to Song” е 17 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *