Double Trouble

OMG! WTF? Какво по дяволите е това? Тъкмо бяхме започнали да харесваме Уве Бол и той да реши да ни спретне такава неприятна изненада.

Преди време бяхме чули, че покрай Auschwitz, който предизвика няколко интересни коментари на сайта ни, Уве е успял да задели малко финанси и в момента подготвя две истории – „Blubberella” и „Bloodrayne: The Third Reich” – които да заснеме паралелно и някак си се надявахме те да попаднат сред по-сериозните му филмови проекти.

После обаче, видяхме плакат и синопсис на „Blubberella” и както и на повечето хора в интернет ни хрумна, че всъщност става въпрос за някаква измама или по-скоро рекламен трик, с който да се лансира по-добре „Bloodrayne: The Third Reich”, който е сниман на абсолютно същите декори и по-голямата част от актьорите се повтарят.

Сега, след като изгледахме и двата трейлъра, просто не знаем какво да мислим. Всъщност надяваме се всичко да се окаже някаква рекламна стратегия, защото иначе… Леле! Ама някак, не ни се струва възможно и двата проекта да са с рекламна цел, така че наистина… леле, мале!

Blubberella

Bloodrayne: The Third Reich

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

 1. О, боже, Уве прави пародия на собствения си филм. Сигурно са и снимани едновременно, защото актьорите дори не са сменили дрехите си. Това Blubberella просто не може да е истински трейлър. Май Уве се ебава с нас или главата му окончателно се е размътила.

 2. Очевидно не си гледал много от обикновените му тъпни. Чакам и двата филма с нетърпение!

 3. Не съм гледал ВСИЧКИТЕ му тъпни, както и тези, които ми препоръча като добри. 🙂

  Като ги изгледаш да кажеш как са! 🙂

 4. Той сам си е продуцент. 🙂 Освен това винаги ще се намерят желаещи да изперат някой друг лев – както и гладни актьори, които да се навият да участват. 🙂

  Но Уве е голям, вече започвам да го уважавам. След години, ще има безброй почитатели, които ще го смятат за велик. 🙂

 5. Ще се гледа. Интересно дали BloodRayne 3 или неговата пародия Bluberella е по смешен.

 6. За какво ти е ревю? Просто пусни новините. Rampage се разигра сцена по сцена в Норвегия.

 7. Може би трябваше да предупредя за SPOILERS преди да напиша горното за Норвегия.

 8. Няма страшно, вероятността, някой от читателите на сайта да си причини последните два филма на уникалния Уве не е особено голяма, така че едва ли си развалил удоволствието на мнозина. 🙂

 9. Аз съм му фен. Той не е просто режисьор на тъпи филми. Интересен образ е. Освен това, някои от филмите му стават, а други даже са добри, според мен, стига да подходиш непредубедено. Не може да не ми е интересен човек, който може да направи добър филм като „Дарфур“ и след това да изцепи някаква тотална простотия, в която няма и една секунда кадърно кино. Предполагам, че тук може да играе и теорията на вероятностите – ако заснемеш 10 филма, все за един от тях звездите ще се подредят така че да става за гледане. Харесва ми и това, че доста от филмите му изглеждат old school, като от 80те години. Tunnel Rats, примерно, изглежда като нещо излязло от ерата на VHS касетите.

 10. Увето си има много фенове, последно като проверих, почти 400 000 се бяха подписали да се откаже от снимането. 🙂 Беше обещал, ако станат 1 млн наистина да се откаже, ама ядец…
  Между другото, миналата или по-миналата година чух отнякъде, че най-накрая станало ясно, откъде намира пари за филмите си – някакъв немски правителствен фонд, които дава яко пари за култура и за кино. Интересно, щом са му отрязали клона, отде е намерил средства за тези двата?

 11. На Уве съм гледал само „House Of The Dead“, който е травмиращо тъп (един от малкото филми, на които съм давал чистосъвестно 1/10). Щом неспасяем зомби-nerd като мен го казва, значи нещата са сериозни. 😀 Склонен съм обаче да приема, че „Дарфур“ и особено зловещо актуалния в момента „Rampage“ ще стават за нещо, просто трябва да намеря време и да им дам шанс.

  PS Уве наистина е прекалено култов типаж, за да е случайно име. След години някой бъдещ Тим Бъртън ще заснеме биографичен филм за него и ще обере маса награди.

 12. Вече след като е based on real events може и да се навие, макар че малко хора биха изтърпяли филм, правен единствено с цел да убие колкото се може повече хора на екрана и нищо повече.

  Между другото, това е една от постоянните теми във филмите на Уве – психясал, маргинализиран тип става сериен/масов убиец (Run Amok, Sanctimony, Heart of America и други random психопатски филми). Няма да се изненадам ако и Уве изпердаши един ден.

  http://www.youtube.com/watch?v=mx5ciOjDDhM