Скоро ви разказахме, че Лука Гуаданино планира адаптация на албума „Blood on the Tracks” на Боб Дилън да бъде следващият му филм. Новината моментално ни грабна вниманието, но за сега други подробности практически няма. За щастие наскоро Гуаданино даде интервю за италианската медия Bad Taste, по повод последния му филм, „Suspiria”, в който участва Клои Грейс Морец. Говорейки за нея, Гуаданино обявава, че тя ще има „важна роля” и в следващия му филм – именно „Blood on the Tracks”.

На много от нас не им се отдава италианският, но общо взето цитатът е следния:

„Клоуи Морец е фантастична в този филм, нали? Обичам тази актриса, тя е страхотен човек и има прекрасно семейство. Имах възможността да я опозная по време на снимките, тя е наистина супер. И освен това тя ще бъде в следващия ми филм, „Blood on the Tracks”.

А на въпросът на журналиста, каква е ролята ѝ, Гуаданино лаконично отговоря ”Важна роля”. Откъсът от интервюто в оригинал може да видите тук:

Изборът на Клои Грейс Морец не ни изненадва особено, тъй като, като много други режисьори, и Гуаданино обича да си създава връзки с актьори и да работи с тях отново и отново. За римейка на „Suspiria” например, той взе Дакота Джонсън и Тилда Суинтън, които бяха в неговия „Голямото плискане”, а Суинтън участваше още и в предишния му филм „Аз съм любов”.

Клои Грейс Морец като цяло е добра актриса с впечатляващо резюме, имайки предвид, че е на 21 години. Тя изгря най-вече с ролята си на Hit Girl в „Kick-Ass”, както и с тази на Аби от „Let Me In” – американският римейк на шведския „Let the Right One In”. Оттогава Морец участва в разнообразни проекти – от високопрофилни комедии като „Съседи 2”, през римейкът на „Кери”, за който май на никой не му пукаше, до критически-успешни индита като „The Miseducation of Cameron Post”, който взе наградата на журито на Сънданс.

И докато Клои Грейс Морец никога не ни е била някаква невероятна любимка, и смятаме, че не блести с неоспоримия сияещ талант на други актриси, които изгряват на много млада възраст, смятаме, че е доста способна актриса с много симпатично екранно присъствие. Освен това работата по втори филм с Гуаданино със сигурност ще подпомогне това двамата да се разбират добре и да успеят да направят заедно ролята й интересна и впечатляваща.

Въпреки че не знаем много за детайлите по сюжета на „Blood on the Tracks”, по всичко личи, че историята ще се върти около оригинални герои, измислени от Гуаданино и сценаристът Ричард ЛаГравенесе („Кралят на рибарите”, „Мостовете на Мадисън”), чиято история ще се развива през многогодишен период.

Ще следим всякакви допълнителни излизащи новини, като най-вече се услушваме за обявяване на дати за стартиране на продукцията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *