От Deadline дебютираха дългоочакваният първи трейлър на „Let Me In”, който е своеобразен римейк (някои го наричат повторно екранизиране на прекрасния роман на Йон Айвиде Линдквист, който наскоро беше издаден у нас под името „Покани ме да вляза” и който е по-задължителен от Великденско богослужение) на един от най-добрите филми на 2008 година „Let the Right One In” („Låt den rätte komma in”) на Томас Алфредсън.

Никак не ни се ще да коментираме това, което виждаме, преди да видим крайния продукт. Само ще кажем, че нещото, което най-много не ни допада, е впечатлението, с което оставаме, че ритъмът на филма е малко по-бързичък, отколкото ни се искаше.

Режисьор на филма е Мат Рийвс („Чудовищно”), в главните роли ще видим Клои Мориц (Kick-Ass Шут в г*за) и Коди Смит-МакФий („The Road”), а премиерата е насрочена за 1-ви октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. И то първи трейлър, което означава, че е нормално да е тъпоъгълен. Тепърва ще се разбере дали и филмът ще е такъв. Проблемът е, че американците не могат да правят римейкове на чужди филми /особено хоръри/.

  2. Да. Има един два дето се понасят, но повечето наистина не стават. Някои от тях достигат степен на тъпотия, която – както казва Дъглас Адамс – може да бъде резултата, само на целенасочено усилие.

  3. Ох, за съжаление и това целенасочуно усилие в посока пълно затъпяване (което оттатък Атлантика го правят все по-успешно след усилени дъъълги тренировки!) ще отблъсне хората от филмите, които наистина си струва да бъдат видени – като оригинала!!! Фестивалните маниаци вече са "посветени" на тема "Пусни ме да вляза", показван е в няколко града в БГ с пътуващата програма "София Филм Фест на път" и въпреки, че не съм фен, за мен филмът е страхотно направен – оригиналът, де! Нежен е, децата са страхотни в ролите си и все пак е шведски!!! Ако зависеше от мен – бих ЗАБРАНИЛА правенето на римейки в Щатите! Не им ли е достатъчен факта, че произвеждат средностатистически "пуканки"… Нямам думи…

  4. Абе филмът е смлян и изплют идейно, вижда се отсега; самият факт, че са премахнали изцяло "кастрирания" subplot, 'щото е too much за плоскодушните янкита, е достатъчно показателен. И все пак, като филм може и да е fine… но като екранизация по ебати великата книга – едва ли.

  5. Както казах и в "Лицетокнига". Защо да не прават римейки? Това означава работни места, данъци, приходи от билети, играчки и тем подобни. И ние трябва да почнем да правим такива.