Паралелно с появата на новия, уж по-миловиден, но традиционно ядосан на целия свят „Гринч“, Illumination си пускат трейлър на „Сами вкъщи 2“ („The Secret Life of Pets 2“). Преди две години първата разходка в „тайния“-явен свят на домашните любимци беше доста добре приета, с очевидно прилична възвращаемост на вложените средства (875 милиона долара приходи), за да се „генерира“ интерес към продължение. Не че може да се очаква нещо друго в днешно време – всяка първа оригинална идея и/или римейк/рибуут на нещо старо получават втора, че и трета „серия“ до момента, в който публиката е склонна да дава кинти за претоплени манджи. И сега остава да видим какви приключения са приготвени за познатите ни Макс (чаровния „джак ръсел“) и Дюк.

Колкото повече хората се побъркват, толкова по-актуално е да се „пренася“ лудостта към всички окръжаващи, в случая – върху домашните любимци. Може би това е моментното решение на творческия екип зад „Сами вкъщи 2“ да привлекат и възрастните с „двусмислени“ смешки, които ще бъдат неразбираеми за собствените им малчугани, но те пък ще се радват на животинките и приключенията – и така всички печелят (включително продуцентите). Неприятното стечение на обстоятелствата е промяната на гласа на Макс – след разкриването на „непристойното поведение“ на Луис С. К., НВО прекратяват отношенията си с него, TBS се отказват от подготвяната анимация, филмът му „I Love You, Daddy“ се оказва без дистрибутор, а Universal го уволняват от втората част на „Сами вкъщи“. И както самият комедиен майстор се шегува, за един час губи 35 милиона долара… На негово място ще се чуе Патън Осуалд като чаровния Макс. Ето какво гласи официалният синопсис:

Сами вкъщи 2“ е втора част на летния блокбастър от 2016 година за живота, който нашите домашни любимци водят, след като ние ги оставим и потеглим към работа или училище. Създателят и изпълнителен директор на „Illumination“ Крис Меледандри и неговият дългогодишен сътрудник Джанет Хейли продуцират продължението на комедията, която започва по възможно най-оригиналния начин въобще в историята на киното. За „Сами вкъщи 2“ се завръщат сценаристът Брайън Линч („Минионите“) и режисьора Крис Рено (поредицата „Аз, проклетникът“, „Лоракс“).

secret_life_of_pets_two_xlg SLOP_INTL_TSR_DGTL_1_SHT_BGR

В оригинал ролите озвучават Патън Осуалд, Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт, Джени Слейт, Ели Кемпър, Лейк Бел, Дейна Карви, Ханибал Бърес, Боби Мойнихан, Тифани Хадиш, Ник Крол, Пит Холмс и – тъ-дъ-дъ-дъм! – Харисън Форд.

Българската премиера на „Сами вкъщи 2“ („The Secret Life of Pets 2“) e 14 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments