Задава се интригуващ сериал, чието действие ще се развива в Америка през 30-те години на миналия век. Заглавието е „Damnation” и около него са замесени доста обещаващи имена. Създател на сериала е Тони Тост („Longmire”), режисьор на пилотния епизод ще бъде Дейвид Макензи („Hell or High Water”), а с продуцентската задача се е заел Джеймс Манголд („Logan”, „3:10 To Yuma”). Обещанието е за нещо наистина сурово и мъжко, ако щете.

Предлагаме ви да се запознаете с официалния синопсис:

Епична сага за тайната история за централните щати от 1930 г. „Damnation” се фокусира върху митичния конфликт и кървава борба между парите и недоимъка, Бог и скъперничеството, шарлатаните и пророците. Сет Дейвънпорт (Килиън Скот) е предрешил се като свещеник борец за правда, който иска да промени несправедливото положение. Неговата мисия ще го сблъска Крийли Търнър (Логан Маршал-Грийн) – наемник, който трябва да сложи край на стачките с всички възможни средства. Без околните да осъзнават, двамата мъже крият тайно, опръскано с кръв минало.

Вижте първия трейлър:

Като фенове на „Boardwalk Empireобичаме да гледаме истории за първите три десетилетия американска история от XX век, а в случая дори си спомняме и за чудесния „Deadwood”. Измамници, свещеници, проститутки и пушкала са почти всичко, което прави една приключенска история за Дивия Запад интересна, така че едва ли ще пропуснем. Дразни ни само избора на музика в трейлъра. Кание Уест понякога пасва идеално на някои рекламни материали, но тук се усеща сериозно разминаване.

Телевизионната премиера е насрочена за другия месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *