Джейн Ливи

За съжаление с всяка нова подробност, която научаваме, римейкът на „The Evil Dead” все повече се отдалечава от оригинала и се доближава до мрачното, но не в добрия смисъл на думата, определение „Холивудски тийнейджърски хорър”. А такива сме гледали милиони.

Повод за настоящето ни недоволство е изборът на главната мъжка роля, Шайло Фернандес. Не, че сме се надявали на завръщането на Аш в изпълнение на Брус Кембъл, но това недоразумение? След малко ще се върнем на темата, но нека първо хвърлим око на първата снимка на гората, в която ще се развива действието (представена от режисьора Феде Алварес и ShockTillYouDrop) и на един доста по-привлекателен кастинг.

"Злите мъртви" - в дън горите Тилилейски

Оказва се, че Лили Колинс няма да участва в римейка поради обичайните проблеми с програмата, но според Deadline екипът бързо я е заменил и то с очарователната Джейн Ливи. Освен, че е доста приятна за окото, Джейн е и супер сладурана, поне в сериала „Suburgatory”, където сме имали късмета да я гледаме. Засега не сме имали шанс да я видим в роля, която изисква сериозен актьорски талант, така че не знаем колко я бива в това отношение, но поне откъм чар го докарва и три пръста отгоре. В този нов „Evil Dead” ще поеме главната роля, описвана като „новия Аш” и на този етап това е един от изключително малкото плюсове на проекта. Особено като си припомним кой ще е в главната мъжка роля.

Ако въобще се сещате какво е Шайло Фернандес, вероятно сте го гледали в „Red Riding Hood”. Ние бяхме едни от малкото гледали филма, които смятаме, че не е пълната тъпотия и дори рискувахме публично оплюване, публикувайки едно доста положително ревю. Но неслучайно не сме споменали Шайло – подобен на „Evil Dead” случай: отново в главната мъжка роля, но определено на заден план в сравнение с главната женска роля – защото той е наистина жалка история и като изпълнение, и като присъствие. И честно казано, не вярваме, че с тази външност има чак толкова диви фенки, каквито слухове се носят, и една бърза анкета го потвърди.

Сега това, което ще ни крепи – защото ще гледаме филма, ако ще да се окаже най-тъпият и сверкнословен римейк в историята на киното – е шансът Шайло да умре по отвратителен начин. И разбира се, Джейн да оживее…

Джейн Ливи

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *