Drive Angry 3D

Направо не можем да повярваме, но след последния клип, който ви представихме, ни тормозят еретичните мисли, че може би, в крайна сметка, “Drive Angry 3D” („С мръсна газ”) няма да е чак такава трагедия, каквато ни се струваше, че ще бъде след първите два трейлъра.

И да ви кажем, motion poster-ът и новият клип не правят нищо, за да разсеят тези ни мисли. Даже напротив, те допълнително засилват желанието ни да гледаме филма, за който сега смятаме, че ще бъде изключително забавен и cheesyточно от типа, който обичаме.

Ако не сте запознати с историята, това, което трябва да знаете преди да видите плаката и клипа е, че Никълъс Кейдж е Милтън, престъпник избягал от самия Ад, за да търси изкупление и възмездие за убийството на дъщеря си. По петите му е мистериозен демоничен агент наречен “The Accountant”, в ролята Уилям Фикнър, който определено е звездата на постера и клипа и без никакво съмнение ще бъде едно от най-яките неща във филма.

А сега вижте и абсолютно нелепият, но забавен клип озаглавен Hydro-Truck Rampage!

Режисьор на филма е Патрик Лусие („Кървавият Свети Валентин 3D”, „Дракула 2000” и „Бял шум 2”), а в ролите ще видим Никълъс КейджАмбър ХърдДейвид МорзУилям Фикнър и Били Бърг.

Предварителната премиера на филма за България е 4 март 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не съм го гледал, но силно се съмнявам да е гилти плежър като „Мачете“, камо ли по-добър от него.