играта на играчките

Обожаваме „Играта на играчките“. И нямаме предвид само революционния първи филм, завинаги променил света на анимацията и докоснал сърцата на милиони фенове с привидно простата си, но изключително дълбока, общочовешка история, но и цялата поредица. Рядкост е когато продължения на успешен филм, не само не отстъпват на оригинала, но в известна степен и го задминават, а в случая това се отнася както за „Играта на играчките 2“, така и за „Играта на играчките 3“.

В този ред на мисли, ужасно сме развълнувани от предстоящото завръщане в света на Уди и Баз Светлинна година, въпреки че смятаме, че завършекът на „Играта на играчките 3“ беше просто перфектен – с вече порасналия Анди, който продължава напред с живота си. Но макар и без оригиналния си собственик, животът на играчките също продължава – малко по-различен, не по-малко вълнуващ, с нови приятели, радости, тъга и трепети.

В „Играта на играчките: Пътешествието („Toy Story 4”) Уди вече е в нова стая, с нови играчки и принадлежи на ново дете – Бони. Той винаги е бил сигурен в мястото си на този свят и в своите приоритети, които са да се грижи за своето дете, без значение дали е Анди или Бони. Но когато Бони добавя нова играчка в стаята – неохотният Форки (Виличко?), заедно с няколко стари и нови приятели Уди се отправя на пътешествие, което ще му разкрие колко голям може да е светът за една играчка.

През изминалите дни Pixar и Disney разпространиха два тийзъра, представящи част от тези „стари и нови приятели“. Вижте ги..

Като почитатели на „Key & Peele“, мета-тийзърът с Дъки и Бъни ни изкефи адски много, не сме сигурни обаче каква точно и колко ще е голяма тяхната роля в самия филм. Сигурни сме обаче, че тази на Форки, когото виждаме в първия тийзър, ще бъде голяма. Ето какво споделя за него режисьорът Джош Кули:

Светът на „Играта на играчките“ е построен на идеята, че всичко си има предназначение. Предназначението на играчката е да служи на своето дете. Но какъв е случаят с играчки, сглобени от други предмети? Форки е играчка, която Бони прави от лъжицо-вилица за еднократна употреба и той се изправя пред криза. Той иска да сбъдне предназначението си като прибор за хранене, но сега има ново предназначение като играчка.

Рано е да се коментира на този етап, но както казахме в началото, фенове сме на поредицата и сме развълнувани за „Играта на играчките 4“. Имаме вяра, че Pixar и Disney ще подходят с уважение към историята и наследството на поредицата и ще ни предложат достоен филм.

За финал вижте няколко character постери, представящи Уди. Баз и новите герои, с които се запознахме в тийзърите.

toy_story_four_xlg toy_story_four_ver2_xlg toy_story_four_ver3_xlg плакат

Режисьор на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм („Star Wars Resistance“). Продуцент е Джонас Ривейра („Отвътре навън“). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др.

Премиерата е на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *