Гретхен Мол
Гретхен Мол се е порязала при бръснене.

Очакваната с огромно нетърпение Зима ще дойде през април, но другата, далеч по-неприятна зима вече е тук. За щастие, докато трае ще можем да се стоплим с друг проект на Джордж. Р. Р. Мартин – фантастичния хорър сериал „Nightflyers”, адаптация на едноименната му повест, чиято премиера предстои в началото на декември.

Nightflyers” разказва за осем учени и могъщ телепат, които пътуват към ръба на слънчева система на борда на космическия кораб „The Nightflyer“ с малък сплотен екипаж и обичащ усамотението капитан, с надежда да осъществят контакт с извънземен живот. Скоро започват да се случват ужасяващи събития и героите се изпълват със съмнения, че човекът до тях не е този, за когото го мислят, а оцеляването се оказва по-трудно, отколкото са си представяли.

Във връзка с наближаващата премиера на „Nightflyers”, получаваме възможност да видим първите пет минути от сериала, които ни убеждават, че мрачният и кървав тон, на който се надявахме, ще бъде факт. Преди това обаче ви предлагаме и един кратък трейлър, който не сме представяли до момента. Вижте.

Всякаква информация за „Nightflyers”, предишните реклами и коментара ни за тях, както и очакванията ни за сериала, ще откриете  в новините ни до момента.

В ролите са Гретхен Мол (д-р Агата Матисън), Оуен Макен (Карл Д‘Бранин), Дейвид Аяла (Рой Ерис), Сам Страйк (Тейл), Мая Ешет (Ломи), Ангъс Самсън (Роуан), Джуди Търнър-Смит (Меланта Джирл) и Брайън Ф. О‘Бърн (Оги).

Режисьор на пилота е Майк Кехил („I Origin“). Автор на адаптацията е Джеф Бълър („Jacob’s Ladder“), който е и изпълнителен продуцент наравно с шоурънъра Даниел Сероун („The Blacklist“). Сред изпълнителните продуценти са и Джордж. Р. Р. Мартин, Дъг Лайман, Джийн Клайн и Дейвид Бартис.

Премиерната дата на „Nightflyers” е 2 декември по всички стрийминг платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Извинете но качествената фантастика е нещо кът през последното десетилетие. Затова си имам набор от 5/5 неща. Спомних си за СМЪРТОНОСЕН ХОРИЗОНТ. Направо си мисля че ще е нещо подобно. Или поне се надявам. Стига само да няма допълнително отварящ се свят, което в сценарий прецака троновете.
  Иначе виждам че сте отявлени фенове на троновете. За съжаление не споделям вашите маниакални пристрастия, към тази поредица.
  Иска ми се да видя нещо наистина добро

 2. Всъщност през последните десетина години излезнаха адски качествени сай-фай филми.

  1. Това е така.
   Но също е вярно, че въпросните фантастики след 2010-та могат да се изброят на пръстите на ръцете. Филм на година е бъг в системата, а не някаква стабилна статистика. Не, че не радваме на белите лястовици, ама…

  2. Сещам се за значително повече от десет великолепни заглавия в жанра, излезнали през последните десет години. Пълен мит е, че “вече не ги правят като едно време”, просто трябва да мине въпросното време, за да може даден филм да се превърне в класика.

 3. Я дейба, има някакъв, който се казва Оги. Тоя сериал определено ще е як!