Преди време попаднахме на информация за нов проект, в който участва една чудесна и любима актриса – Мишел Уилямс. Тя се е ангажирала да продуцира и да поеме главната роля в предстояща нова поредица на FX, озаглавена Dying For Sex. В продуцентския екип на сериала е и актрисата и певица Ники Бойър, водеща на няколко много популярни шоута онлайн, включително и на едноименния хитов подкаст на Wondery.

Бойър създава Dying for Sex, за да разкаже историята на най-добрата си приятелка Моли – когато тя е диагностицирана с четвърта степен рак на гърдата, решението ѝ е да направи нещо супер-дръзко, напуска проваления си брак и започва поредица приключения в търсене на освобождаващ секс, за да се почувства жива, преди да си отиде от този свят!

Подкастът е в топ 20 на най-слушаните програми в Apple Podcasts, а в новината от Deadline се уточнява, че сценаристите Лиз Мериуедър и Ким Розенсток, познати с работата си по The Dropout, Single Parents, New Girl и Only Murders In The Building, ще адаптират историята за малкия екран. За режисьор е ангажирана още една дама – Лесли Хедлънд (Russian Doll), която работи по идеята за сериал от другия край на Star Wars-вселената. Освен трите споменати дами, в екипа на изпълнителните продуценти е и дългогодишната творческа партньорка на Мериуедър – Катрин Поуп.

Ще напомним, че Мишел Уилямс спечели награда „Еми“ за своята роля във Fosse/Verdon, в който си партнираха със Сам Рокуел, а за ролята си в Семейство Фейбълман на Стивън Спилбърг получи своята пета номинация за „Оскар“ и номинация за „Златен глобус“. Активната работа по Dying For Sex беше започнала още миналата година, но стачката във филмовата гилдия забави развитието на проекта; очаква се реализацията й да продължи в най-скоро време и вероятно да се появи на екрана на FX към края на 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *