лего филмът 2

Идеята да се прави Lego-филм звучеше като една от най-лошите в „дългата и тъжна история на лошите идеи“, но в крайна сметка „Lego: Филмът“ се оказа една от най-оригиналните, забавни и поучителни анимации (а и филми като цяло) от последните години. Почти толкова лошо звучи и идеята за директно продължение, особено след като фабриката за пари разработи две бързи допълнения към франчайза – „Lego Филмът: Батман“ (който е чудесен, между другото) и „Lego Ninjago: Филмът“, които разводниха интересната концепция и шеги. Въпреки това се надяваме „Lego: Филмът 2 – Второто пришествие“ да се окаже също толкова приятна изненада. Надежда, която се подхранва от рекламите до момента.

Действието на „Lego: Филмът 2 – Второто пришествие“ се развива пет години, след като всичко беше „awesome“, и познатите ни герои се изправят пред нова голяма заплаха: Lego Duplo напада от космоса и разваля всичко по-бързо, отколкото те могат да го построят отново. Битката за възстановяване на хармонията в Lego вселената ще отведе Емет, Луси, Батман и останалите им приятели в неизследвани светове (включително странна галактика, където всичко е мюзикъл), ще тества техния кураж, креативност и строителни способности и ще разкрие колко специални са те всъщност.

Вижте най-новия трейлър на филма, който Warner Bros. представиха вчера.

It’s time to go where no brick has gone before. Точно така, съвсем очаквано мета коментарите и попкултурните закачките с филми, герои, теми и каквото още не се сетите продължават с пълна сила и тук, но това, което е по-важно за нас и което споменахме и миналия път, е, че по-интересните теми от „Lego: Филмът“, както и тези загатнати от неговия финал, изглежда са доразвити и има шанс отново да видим нещо смислено под безкрайните закачки. Стискаме палци.

В добавка към трейлъра вижте и няколко плакати на главните действащи лица.

lego_movie_two_the_second_part_ver9_xlg lego_movie_two_the_second_part_ver7_xlg lego_movie_two_the_second_part_ver6_xlg lego_movie_two_the_second_part_ver5_xlg lego_movie_two_the_second_part_ver4_xlg lego_movie_two_the_second_part_ver2_xlg плакат

Режисьор на „Lego: Филмът 2 – Второто пришествие“ („The Lego Movie 2: The Second Part“) е Майк Мичъл („Шрек завинаги“, „Тролчетата“), а ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Елизабет Банкс, Уил Арнет, Чанинг Тейтъм, Алисън Брий, Джона Хил, Ник Оферман, Чарли Дей, Стефани Беатриз, Тифани Хадиш и др.

Премиерата е 8 февруари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *