След главозамайващо добрия „Blade Of The Immortal” („Мечът на Бесмъртния“) Такаши Мике („Прослушване“) – един от любимите ни режисьори с над 100 заглавия зад гърба си – се завръща за пореден път с нов проект, озаглавен „First Love”.

Във филма азиатецът смесва жанрове и разказва историята на млад боксьор и момиче на повикване, които се влюбват, докато попадат в схема за пренасяне на наркотици. Действието на филма се развива в рамките на едно денонощие в Токио. Вижте тийзъра и после ще коментираме.

Изглежда на ниво и задава добър тон за това какво да очакваме. Много критици определиха „First Love” като най-забавния и най-анархичен филм на режисьора. Би било интересно да видим Мике в подобна светлина и се надяваме на поредна доза качествено кино от негова страна.

В главните роли са Масатака Кубота („13 Assassins”), Шота Сометани („Tokyo Tribe”) и Нао Омори („Ichi The Killer”). Премиерата на филма в Ню Йорк и Ел Ей е насрочена за 27 септември, докато по-широко разпространение се очаква на 4 октомври.

В завършек ви предлагаме и постер към филма.

174_cinemovies_d74_315_bea0a7eaf0f27acfffe01616e2_first-love_movies-273683-21619397

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Yes ! И да вметна, че постера е нарисуван от дяволски добрия Katsuya Terada, един от най-големите илюстратори и манга артисти в момента 😀

  2. Меча на безсмъртния беше доста добър. Очаквам същото и тук. Последните добри неща от япония , направили ми силно впечатление са Аджин и Прероден. Дано да е нещо от този калибър.

  3. Най-после го гледах иииии не ми хареса. Доста бавен и скучен – тук там някой забавен момент или отрязан крайник, но като цяло спокойно може да се пропусне.