Дрейк Доремус
Дрейк Доремус

Следващият филм на Дрейк Доремус ще разкаже за несигурна жена около трийсетте години, която зарязва дългогодишния си приятел и в рамките на една година има две страстни връзки – с писател и с „лошо момче”. В трите главни роли ще видим Шейлийн Удли, Джейми Дорнан като писателя и Себастиан Стан като лошото момче. Филмът е написан от Доремус и писателката Жардин Либер.

Интересуваме се от този филм, тъй като все чакаме Доремус да се завърне към блясъка на първия си филм „Like Crazy” с Антон Йелчин и Фелисити Джоунс. Той спечели голямата награда на журито на Сънданс и е наистина изключително прочувствен и въздействащ филм за връзката от разстояние на двамата главни герои. След „Like Crazy”, Доремус продължава да прави любопитни филми, обикновено любовни истории, които срещат някакво предизвикателство, и всички се хвалят с изключително талантливи актьорски състави – „Breathe In” е с Фелисити Джоунс и Гай Пиърс, „Equals” – с Кристен Стюърт и Никълъс Холт, а тазгодишният „Zoe” – с Юън Магрегър и Лиа Сейду. За съжаление никой от тях не остави някаква следа след себе си и не достига качеството, нито емоционалното въздействие на “Like Crazy”.

shailene-woodley-20181021
Шейлийн Удли

Тук отново Доремус е събрал впечатляващ каст, на когото се надяваме да даде многопластови герои и грабваща история, каквато знаем, че има потенциал да създаде. Докато Шейлийн Удли (от  поредицата „Дивергенти”, която се сгромоляса впечатляващо) не ни е любимка, смятаме, че е актриса с потенциал и ще ни е интересно да я видим в такъв тип главна роля. Себастиан Стан смятаме за един от актьорите, които само започват в момента, а ще имаме възможността да ги наблюдаваме как стигат до абсолютния връх на професията си – оставете Зимния войник, гледайте го като затормозения син на Сигорни Уийвър в „Political Animals” или като мъжа на Тоня Хардинг в „I, Tonya” – Стан впечатлява и „краде сцената”, когато и да се появи на екран.

Джейми Дорнан
Джейми Дорнан

А за Джейми Дорнан, разбира се, е много лесно да се правят шегички, и го правим редовно, но държим да споменем, че той съвсем не е безличното безчувствено дърво, което повечето хора видяха в „50 нюанса сиво”. Той е просто изключителен като седуктивния сериен убиец в английския сериал „The Fall”, а и по-малките му филмови пректи, като „Anthropoid” също не са за подценяване. В момента например с нетърпение очакваме да го видим в „My Dinner With Hervé” как ще се справи на екран с природната стихия, която е Питър Динклидж.

Себастиан Стан
Себастиан Стан

Филмът на Дрейк Доремус в момента е с безумното работно заглавие „No, no, no, yes”, но сме почти убедени, че това ще се промени. За момента премиерна дата не е обявена, но според някои източници снимките започват в близката една седмица, а този тип индита обикновено не отнемат повече от година, така че предполагаме, че ще го видим на екран през 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *