Два месеца ни делят от премиерата на „Avengers: Age of Ultron” и е време в рекламната кампания на филма да се включат и плакатите. Знаете, в днешно време, особено когато става дума за комиксови филми или такива с много герои, просто няма как да минем без една-две порции.

Онзи ден в нета дебютира първият официален плакат, който в традиционен, не особено добър „фотошоп-сбирщайн” модел, събира всички Отмъстители в едно, а вчера се появи и първият character постер, на който очаквано откриваме Железния човек. Постерът беше представен лично от Робърт Дауни-син, който обяви, че след 8 дни ни очаква някакво голямо съобщение.

Вижте плакатите и се ослушвайте за неизбежната поява на останалите герои. Общият постер е в два варианта, при които може да забележите любопитна разлика в големината на Капитан Америка и Железния човек.

плакат

плакат

плакат

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл.

Премиерата е 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Двата варианта, може би загравят за CIVIL WAR! 🙂 Но, специално този с RDJ на преден план е толкова зле скалъпен… да се чуди човек на Марвъл, толкова ли нямат някой да поразбирва от Фотошопец!