В последно време излязоха толкова много новини и материали покрай комиксовото кино, че тотално пропуснахме да отделим внимание на един интересен проект, който има потенциал да се открои от конкуренцията на малкия екран. Става дума за „The Boys“, който е базиран на едноименния комикс на Гарт Енис от 2006-2012 година. Енис е известен най-вече със създаването на изключително успешния комикс „Preacher“, по който има текущ сериал, състоящ се от три сезона.

Авторът заяви в интервю, че „The Boys“ ще надмине „Preacher“ във всеки един аспект като се очаква сериала да дебютира през първата половина на 2019 година и да се състои от 8 епизода. Доскоро нямаше много новини покрай проекта, но снощи на New York Comic Con дебютира първия тийзър трейлър, който може да видите долу.

Вдигаме вежди, а с тях и интересът ни към продукцията се покачва. Кадрите, костюмите и поведението на персонажите и най-вече сатирата напомнят доста на „Kick Ass“. Идеята за супергерои, които ползват престижа на името си, за да нарушават закона систематично, което пък превръща група обикновени хора в истински герои, е интересна гледна точка на жанра и е предпоставка за глътка свеж въздух сред големия брой настоящи патриотични супергерои, които владеят малките екрани. На такива трейлъри обичаме да им казваме „announcement trailers”, с които студиата не разкриват нищо кой знае какво за героите и историята, но в рамките на минута дават достатъчно сигнали и насоки за това какво ни чака. Именно заради това оставаме равнодушни докато не видим следващ пълен трейлър, но от видяното до момента сме оптимистично настроени и чакаме с нетърпение следващи материали.

the boys

Изпълнителни продуценти на „The Boys“ са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които продуцираха и „Preacher), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Саймън Пег, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд и други.

Ето и синопсис за сериала, а по-долу може да видите първия постер, който е 1:1 с обложката на комикса:

The Boys“ („Момчетата“) се развива в свят, където супергероите се опияняват от славата и успеха си и злоупотребяват с тях, докато група младежи, борещи се за справедливост и разполагащи само с хъс и мръсни номера си поставят за цел да ги заловят и изправят под отговорност за престъпленията им.

the-boys-poster-1-20181007 плакат

Премиерата на „The Boys“ е предвидена за 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *