Френетичните фенове да викат „ура” – сега им е паднало, Кристен Бел потвърди, че ще си партнират с Hulu в мисията да върнат „Вероника Марс“ на екран. Още през август стана ясно, че режисьорът Роб Томас и Warner Bros. TV работят по тази идея, а споделянето на актуалната информация по темата се е случило вчера в популярната платформа Instagram – все пак идеята е да се стигне директно до почитателите, при това максимално бързо и по възможно най-инфантилния начин.

Това последното явно не е съзнателно поставена цел, но момичето толкова си може, пък и най-ревностните ползватели на тази социална мрежа са предимно представители на т.нар. „Millennials” и „поколение Z”, на които нейното послание отеква право в сърцата. Ето, чуйте какво има да ни каже Кристен Бел, в неформална обстановка, самозаснела се в контражур:

Оригиналната програма на Hulu за 2019 година ще включва и бъдещите осем едночасови епизоди, произведени от Warner Bros. Television, с новите приключения на прочутата руса детективка. То май няма такава дума, а режисьорът Роб Томас имал желанието (по-скоро амбицията) да превърне името Вероника Марк в нарицателно, подобно на Шерлок Холмс – нали си представяте още колко поколения трябва да се сменят, за да се случи подобно нещо?! По-скоро ще си представяме Уотсън като Люси Лиу, която by the way се справя прекрасно с ролята на „придружител” на шантавия Холмс в стил Джони Лий Милър.

Все пак се връщаме към темата за девойката Марс, която ще разследва нови случаи, но в същото време Hulu ще предоставят възможност на всички, които познават Кристен Бел само като Ана от „Замръзналото кралство”, да се „срещнат” с героинята й от предишните сезони (стартирали през 2004), в които Марс наследява „занаята” на ченге от баща си и се впуска в разследвания на „бивши гаджета и близки приятели” в гимназията, а после и в колежа на своя „богаташки” град. Заедно със старите епизоди ще може да се гледа в стрийминг-потока и пълнометражния филм от преди четири години, а по-краткия нов сезон се налага заради графика на снимки на NBC комедията, в която Бел участва – „The Good Place”.

Изпълнителни продуценти на новото разследване, в което са замесени пролетни ваканционни колежански авантюри, убийства, префърцунен елит и какво ли още не, са режисьорът на поредицата, нейната основна звезда Кристен Бер, Диана Руджиеро-Райт и Дан Етъридж. Роб Томас е и сценарист на първия епизод. За момента не е ясно колко от актьорите от оригиналния екип ще се присъединят към „съживяването” на поредицата, но подозираме, че повечето ще успеят да „вмъкнат” отново „Вероника Марс” в графиците си – става дума за Джейсън Доринг, Енрико Колантони, Пърси Дагс, Франсис Капра, Райън Хенсън, Теди Дън, Майкъл Мъни и Тина Маджорино.

След като трябва да очакваме поредицата през 2019 и в случай, че епизодите наистина са осем, с продължителност всеки по един час, вероятно снимачният процес трябва да започне съвсем скоро, иначе не виждаме как ще успеят с графика. We’ll see!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *