Пол Ръд
Пол Ръд

След като за втори път влезе в ролята на Ант-мен в „Ант-мен и Осата” и стана ясно, че ще вземе участие в следващия филм от поредицата „Отмъстителите”, планиран за идната година, Пол Ръд се оказа привлечен от идеята да вземе участие в един от новите проекти на Netflix, озаглавен „Living with Yourself”. Продукцията ще е философска комедия и за момента е предвиден един сезон от осем епизода.

Шоуто ще разказва за човек, който е недоволен от живота си и избира да се подложи на иновативна операция, чрез която да се превърне в по-добър човек, и така се оказва заменен с подобрена версия на самия него. На Пол Ръд (който, между другото, беше чуден в иначе ужасно разочароващия „Mute“) ще бъде поверена главната роля, така че той ще трябва да изиграе и противоположността на героя си. Познаваме успешни двойни изпълнения на актьори, сред които Том Харди, Джон Траволта, Никълъс Кейдж, Том Ханкс, Джейк Джиленхол, а и наскоро Натали Портмън обяви желанието си да изиграе близначките Фридман, така че колкото и предизвикателни да изглеждат, успешни участия в подобни проекти оставят своя отпечатък в историята на филмовата индустрия.

Тимъти Грийнбърг
Тимъти Грийнбърг
Джонатан Дейтън и Валери Фарис
Джонатан Дейтън и Валери Фарис

Living with Yourself” е идея на Тимъти Грийнберг, носител на две награди Primetime Emmy за работата си в комедийното телевизионно предаване „The Daily Show”, а опитът му по сериала „The Detour” би се оказал от полза за осъщестяването на проекта. Продуценти и режисьори на „Living with Yourself” ще са Джонатан Дейтън и Валери Фарис. Двойката има зад гърба си дълъг списък осъществени видео клипове на световно известни музикални  групи, сред които Red Hot Chili Peppers, Oasis, R.E.M., Travis и Ramones и получи най-голямото си признание за „Мис Слънчице” през 2006 г.. За тандема следват още два успешни пълнометражни филмови проекта – „Ruby Sparks” и „Battle of the Sexes”. Подозираме, че тяхното присъствие ще е от най-голяма полза за Netflix в опита им да удържат преднината си пред набиращата сили конкуренция от страна на Amazon Prime и Hulu например.

Засега липсват повече подробности около реализацията на „Living with Yourself”, но определено ще привлече зрителско внимание със заявката да отговори на въпроса дали наистина си струва да сме по-добри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *