Джордж Клуни

Ако сте прочели първите ни няколко поста за този супер-амбициозен фантастичен проект на Алфонсо Куарон, значи знаете, че ние сме виновни за урочасването му, което – за щастие – в момента се изразява само в тоталния кастинг хаос.

Женската роля престанахме да следим някъде след първия слух за Рейчъл Вайс, който се появи след окончателния (втори) отказ на Анджелина Жоли да се заеме с ролята, с което постави финансирането на филма под въпрос, а новината, че Робърт Дауни джуниър напуска проекта поради конфликт в графиците му, ни прозвуча като последния пирон в ковчега и затова огорчени, въобще не я отбелязахме.

Единственото, което ни вдъхваше някаква надежда, че филмът все пак ще го бъде, бе слухът, че Сандра Бълок е заинтересована от ролята – слух, който се задържа доста дълго време, което предполагаше, че може да е истина. Знаете, че тя в момента е голямо име (сещате се, „Оскар” и огромен бокс офис) и би мога да бъде фактор, който отново да задвижи нещата.

Сега, благодарение на The Hollywood Reporter идва новина, която ни вдъхва още повече надежди, че в крайна сметка можем да видим този амбициозен проект и тя е, че Джордж Клуни ще влезе в ролята, която трябваше да изпълни Дауни. И още повече, съобщават, че от „Warner Bros.” планират снимките да започнат през пролетта на 2011, веднага след приключването на режисьорския проект на Клуни „The Ides of March”. Ще кажем само „дано”!

Ако сте пропуснали, „Gravity” разказва за жена астронавт, която след голяма космическа катастрофа трябва да намери начин да се завърне на Земята. По първоначална информация филмът трябва да е 60% CGI, да се развива в реално време и ако не в един-единствен кадър, то в няколко доста дълги.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *