The Tall Man” е проект, който следим с адски голям интерес, първо защото е от режисьора на “Martyrs”, който според личното ни мнение е един от най-добрите и противоречиви хорър филми от последните незнайно колко години, и второ е с участието на любимата ни Джесика Бийл.

Затова сме изключително доволни от факта, че „QuietEarth” представиха първите няколко снимки от филма, които може да видите малко по-долу.

За наше огромно съжаление, за сюжета все още се знае твърде малко. Всичко, с което разполагаме до момента е, че става въпрос за майка, чието дете изчезва безследно, и тя се впуска да изследва и разнищва местните легенди на малко градче, разказващи за Висок мъж, който отвлича дечица.

Сигурни сме, че в самия филм и този път ще има интересни и дълбоки теми, които няма как да бъдат представени в горните две изречения и просто нямаме търпение да разберем малко повече за историята, както и да видим първия трейлър, разбира се.

The Tall Man” е англоезичният дебют на Паскал Ложие, а в ролите освен Джесика Бийл ще видим Уилям Б. Дейвис (познат още като Канцерогенния от „Досиетата Х”), Стивън МакХати („Пазителите”), Саманта Ферис („4400”) и  Джодел Ферланд („Tideland”).

The Tall Man

The Tall Man

The Tall Man

The Tall Man

The Tall Man

The Tall Man

The Tall Man

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *