buster-sruggs-1004412212

Това е изненадващо. Антологичният уестърн сериал „The Ballad of Buster Scruggs” на братята Джоуел и Итън Коен беше един от най-очакваните от нас телевизионни проекти, но се оказва, че има лека промяна. Той пак ще е сред най-очакваните проекти, но вече не телевизионни, а кино. Точно така, „The Ballad of Buster Scruggs” вече е филм и ще има премиера на предстоящия фестивал във Венеция.

Variety потвърждават тази информация и добавят, че филмът ще дебютира в Оскаровия сезон, отново по Netflix, където първоначално трябваше да се излъчат шестте епизода на сериала. Братята Коен, по един доста забавен начин, също потвърждават, че „The Ballad of Buster Scruggs” вече е филм, но запазва антологичната си форма.

Винаги сме обичали антологичните филми, особено тези, които се правиха в Италия през 60-те и поставяха едно до друго произведения на различни режисьори, обединени от обща тема. Имайки написана антология от уестърн истории, ние опитахме да направим същото, надявайки се да привлечем най-добрите режисьори, работещи в момента. За наше голямо щастие, те и двамата се съгласиха да участват.

Както се казва „it’s funny cause it’s true”. Все още не знаем каква част от оригиналните шест истории (кратичкото им описание може да намерите тук) ще присъства във финалния вариант на „The Ballad of Buster Scruggs”, но със сигурност голяма част ще бъде отрязана. Надяваме се един ден да можем да видим пълните варианти.

Относно кастинга (който също сме отбелязвали), последната информация е, че в главните роли ще видим Тим Блейк Нелсън, Зоуи Казан, Лиъм Нийсън и Том Уейтс. За други актьорски попълнения, както и за каквато и да било допълнителна информация, ще трябва да почакаме още малко. Честно казано, ужасно сме нетърпеливи да узнаем повече, както и да гледаме филма, разбира се. Каквото и да направят братя Коен, ние сме на линия – досега не сме оставали разочаровани, дори и когато не са им се получавали нещата съвсем.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *