Джоуел и Итън Коен обмислят следващия си гениален ход
Джоуел и Итън Коен обмислят следващия си гениален ход

Сигурни сме, че вече и в Тринидад и Тобаго (без да искаме да обидим хората там) знаят, че в момента телевизията изживява своеобразен Златен век и на малкия екран се случват неща, дори по-интересни от киното. Примерите за това са толкова много (и категорични), че няма смисъл да изреждаме заглавия, но ако все пак трябва да посочим нещо за илюстрация, избираме това да бъде предстоящият антологичен уестърн мини-сериал „The Ballad of Buster Scruggs” на великите братя Джоуел и Итън Коен. И ако не разбирате защо този пример е удачен и достатъчно красноречив, не можем да ви помогнем.

Последния път, когато писахме за „The Ballad of Buster Scruggs”, представихме откъслечната информация, която имаме за заглавията и сюжета на отделните епизоди, а сега е ред да научим подробности и за кастинга. The Tracking Board съобщават, че Тим Блейк Нелсън, Джеймс Франко, Зоуи Казан, Тайн Дейли, Стивън Рут и Ралф Инесон са на път да финализират договори за участие в проекта.

Тим Блейк Нелсън, който участва и в страхотния „О, братко, къде си?” на братята, ще влезе в главната роля на пеещия каубой Бъстър Скръгс от епизода, даващ името на сериала „The Ballad Of Buster Scruggs”. Джеймс Франко (най-накрая и на този кретен му дойде времето да се появи във филм на братя Коен – сигурни сме, че ще се впише страхотно), Стивън Рут и Ралф Инесон ще участват в „Near Algodones”, разказващ за планински скиталец, чийто мързел и безхаберие провалят опитите му да обира банки и да превежда добитък. Зоуи Казан ще бъде главната героиня в „The Gal Who Got Rattled”, разказващ за двама каубои, които срещат жена, пътуваща с фургон по известния Орегонски път, която се нуждае от помощта на единия и може да се окаже подходяща съпруга за другия. И последно, Тайн Дейли е една от петимата пасажери в дилижанс, отправил се към мистериозна дестинация в „The Mortal Remains”.

Прекрасно. Сега сме в очакване да научим и кой ще участва и в останалите два епизода: „Meal Ticket”, разказващ за актьор и импресарио на пътуващо шоу, и „All Gold Canyon”, в който златотърсач открива богата златна нишка, но малко след това открива и зъл завистник. Разбира се, в момента, в който разполагаме с информация по темата, ще се включим с новина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *