Преди няколко седмици се появи плакат на вдъхновената от действителни събития драма „White Boy Rick“ (представяли сме я покрай присъединяването на Матю Маконъхи), която ни се стори доста обещаваща и веднага беше добавена в списъка с любопитни заглавия, за които с нетърпение чакаме трейлър за малко по-ясна представа какво да очакваме. Наложи се доста да почакаме, но първият трейлър на филма на Ян Деманж е факт и можете да го видите по-долу, последван и от плаката, който набляга на действителната история, вдъхновила драмата.

White Boy Rick“ е създаден по действителната история на Ричард Уърши, познат още като „White Boy Rick“, който през 80-те години става информатор, а впоследствие и наркодилър в Детройт. В главната роля на Рик ще видим абсолютно непознатия Ричи Мерит, който създателите на „White Boy Rick“ са намерили след масово издирване из цялата страна. Като бащата на Рик, Ричард Уърши старши, ще видим Маконъхи, който най-вероятно ще направи една от по-добрите си роли – на него му върви с качествените драми, особено по действителен случай. Вижте как се справя в трейлъра:

Маконъхи не е единственият актьор в семейството на Рик, заслужил вниманието на Академията, защото в ролята на бабата и дядото са трикратно номинираната Пайпър Лори и двукратно номинирания Брус Дърн. Сред останалите познати имена в доста приятния каст са Дженифър Джейсън Лий и Рори Кокрейн, които са в ролите на ФБР агенти, които работят с непълнолетния Рик. След като става най-младия информатор на ФБР (на 14 години), няколко години по-късно Рик е изоставен от агенцията, която вече няма нужда от него, и започва да продава наркотици. През 1987 г. Рик е арестуван и осъден на доживотен затвор, но след 30 години зад решетките е пуснат на свобода през 2017 г.

плакат

Режисьор на „White Boy Rick“ е Ян Деманж („‘71“), а в главните роли са Ричи Мерит, Матю Маконъхи, Дженифър Джейсън Лий, Рори Кокрейн, Брус Дърн, Пайпър Лори, Брайън Тaйри Хенри, Бел Паули, Джонатън Мейджърс, рапърът YG и други.

Премиерата на „White Boy Rick“ е 14 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *