Skyline” е „small scale” фантастика, така ли? Определено така звучеше – режисьори са братята Строс, едва са събрали парите, те са сценаристи заедно с двама абсолютно непознати, които имат опит само в спец-ефектите и очевидно са приятели на Грег и Колин, няма кой знае какви звезди, само двама трима от категорията „that guy from that movie”, сюжетът не е лош, но със сигурност не е оригинален… Дори и положителните реакции в „Comic Con” никак не ни убедиха, че крайният резултат ще е нещо повече от гореописания сбор.  Абе, с две думи, средна работа.

Е, този трейлър вече изглежда обещаващо. Всъщност трейлърът е по-скоро тийзър, но за сметка на това има няколко наистина добри кадри. Не се оставяйте красивите сини светлинки да ви грабнат – явно така започват всички проблеми. Но пък… „прахосмукачката” накрая е много, много добра. Вижте сами.

Както казахме покрай първия кадър от филма, този път братята са имали по-голяма творческа свобода, дано да са я използвали. Но пък вече си връщаме думите назад – шансът „Skyline” да си заслужава вече не е само 50 на 50. А за „AvP-R” няма да си говорим. Това петно нищо не може да го изтрие, но може би трябва да дадем шанс на момчетата. На 12 ноември ще разберем дали плахите ни надежди ще се оправдаят. Всъщност това е американската премиера, но знаете какво имаме предвид!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Хах, много е добре визионерски. А предупреждението на Хокинг беше сравнително скоро, така че момчетата явно са бързаци…

  2. И аз се надявам да е добър филма. Рядко излизат качествени фантастики. Я има 1 за година , я не. И като излезне , гледане задължително на кино за пълен кеф, надявам се 🙂