Творческият екип зад очакваното продължение на културния и финансов хит „Крийд: Сърце на шампион“ очевидно работи доста чевръсто, тъй като няма и три месеца, откакто беше дадено началото на снимките и вече имаме първия пълен трейлър.

За тези от вас, които са пропуснали спорадичните ни новини по темата (не сме най-големите почитатели на първия филм и по тази причина не следим чинно всичко, което излизаше като новини), в „Creed II“ („Крийд 2“) младият Адонис Крийд ще се изправи (предполагаме, както на ринга, така и извън него) срещу Виктор Драго – синът на Иван Драго, от чиито ръце умира собственият му баща Аполо Крийд.

Режисьор на „Creed II“ е Стивън Кейпъл джуниър („The Land“), който замени Райън Куглър, а сценарият е дело на Чео Ходари Кокър. В главните роли се завръщат Майкъл Б. Джордън като Адонис и Силвестър Сталоун като легендата Роки Балбоа, а като Виктор драго ще видим румънския боксьор Флориан Мунтеану. Според информацията завръщане ще направи и Долф Лундгрен като Иван Драго.

Вижте първия трейлър.

Сам по себе си този трейлър не изглежда лошо (допада ни сцената под водата, която ни се вижда като „омаж“ към иконичната снимка на Мохамед Али за списание Life) и се надяваме вкарването (и връщането) на Драго да се използва не просто като двуизмерно плашило с препратка към сериите за Роки, а да има и сериозна драматургична функция и дълбоки психологически измерения – има мегдан за подобно нещо, знаейки историята на Крийд и Драго. Смятаме, че има шанс за това, предвид изказването на  Стивън Кейпъл джуниър, че историята излиза „отвъд боксовия ринг и задълбава в семейството, наследството и страховете“. Дано.

Вижте и официалния тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Creed II“ („Крийд 2“) е Стивън Кейпъл джуниър („The Land“), а сценарият е дело на Чео Ходари Кокър („Luke Cage“). В ролите са Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Флориан Мунтеану, Теса Томпсън, Фелиша Рашад, Ууд Харис, Андре Уорд и Ръсел Хорнсби.

Премиерата е 21 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *