Въпреки че първият постер от филма ни допадна, заради крачищата (нещо, което не виждаме особено често от познатите ни герои) като че ли не успяхме да му се изкефим подобаващо. А и като че ли му липсваше онова ретро усещане, което търсим в Мъпетите.

Всичко това обаче, получаваме от новия плакат, който просто ни сгрява душата – класически и без претенции, но удрящ точно по правилните струни.

(IMPAwards)

„Мъпетите”

По време на почивката им в Лос Анджелис, огромният фен на Мъпетите Уолтър и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

Българската премиера на филма е на 27 януари 2012.

Ако сте пропуснали хвърлете дин поглед и на сладурският трейлър! Мана-Мана!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *