Броени дни ни делят от дългоочакваното завръщане на Аш и „deadite” гадовете от „Злите мъртви” в подготвяния от създателите на оригиналната трилогия Сам Рейми, Брус Кембъл и Робърт Тапърд телевизионен сериал „Ash Vs. Evil Dead”. По този повод Starz ни предлагат да видим първите четири минути. Те ни срещат с един поостарял, понапълнял, куфеещ на рок и пиещ сокче Аш, който е готов на всичко (сигурни сме, че според него, лъжите му са напълно благородни) за малко… „екшън”.

http://www.youtube.com/watch?v=QOQa0btC_Do

Изглежда чудесно, както и всички останали реклами, които видяхме до момента, а отзивите за първия епизод на Рейми са наистина отлични, така че нямаме никакви съмнения, че „Ash Vs. Evil Dead” ще ни изкефи. Този Хелоуин определено сме на линия, както – разбира се – и през останалото време, в което ще се излъчва сериалът.

В допълнение, вижте панела на филма от изминалия New York Comic-Con.

Ash Vs. Evil Dead” отново ще ни срещне с добре познатия ни Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия бягайки от отговорности, зрелост и ужасите на Злите мъртви. Но когато „deadite” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-накрая е принуден да се изправи срещу демоните си – в буквален и преносен смисъл. Изглежда, че съдбата няма планове да освободи нетипичния ни герой от злата си хватка.

Ash Vs. Evil Dead” е продуциран от Робърт ТапърдБрус Кембъл и Сам Рейми, който ще режисира пилотния епизод и ще отговаря за сценария наравно с брат си Айвън Рейми („Army of Darkness”, „Drag Me to Hell”), Том Спизиали („Chuck”) и Крейг ДиГрегорио („Workaholics”, „Chuck”). ДиГрегорио също така ще е изпълнява ролята и на „шоурънър”. В ролите са Брус Кембъл, Луси Лоулес, Джил Мари Джоунс, Рей Сантиаго и Дана ДеЛоренцо.

Премиерата е 31 октомври по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments