Крийд: Сърце на шампион“ определено не е сред любимите ни филми на 2015 г., но знаем, че има доста фенове, а и ние признаваме, че е напълно адекватен (особено в сравнение с някои от продълженията на „Роки“) и бяхме приятно изненадани, когато му дадохме шанс. Заради гореспоменатите фенове, преди няколко седмици набързо обобщихме най-новата информация за продължението му, засега познато като „Creed II“, в което отново ще участват Силвестър Сталоун и Майкъл Б. Джордън, който постепенно – и бихме казали заслужено – се превръща в истинска холивудска звезда.

Сега научаваме, че снимките на „Creed II“ най-накрая са започнали във Филаделфия – добра новина за феновете, защото вече се чудехме дали плановете не са се провалили и дали студиото ще успее да се справи за планираната премиерна дата, 21 ноември. Засега нямаме ъпдейт на премиерата, но пък получаваме следното кратичко видео от Силвестър Сталоун, който обяви началото на снимките в инстаграм акаунта си.

Както вече знаем, този път Адонис се готви за брутален сблъсък със сина на Иван Драго (Долф Лундгрен), който ще се играе от румънския боксьор Флориан Мунтеану. Ето какво казва режисьорът Стивън Кейпъл джуниър за продължението:

За мен е чест да съм част от франчайза и да работя с този екип. Винаги съм бил фен на Роки и харесвам историите със сърце и душа. Но когато Райън направи „Крийд“, аз усетих още една връзка с франчайза. Стана по-личен за мен, поради най-различни причини. Този следващ „Creed“ е история отвъд боксовия ринг и задълбава в семейството, наследството и страховете. Нямам търпение да споделя визията си и да работя с толкова талантливи актьори и снимачен екип.

Въпреки че феновете вероятно се надяваха Райън Куглър да режисира продължението, отдавна стана ясно, че програмата му просто не го позволява, особено след успеха на „Черната пантера“. Той, разбира се, споделя само суперлативи за заместника си:

Когато написах и режисирах „Крийд“, исках да разкажа една човешка история за семейството, но от нов поглед и като отдам почит на героите от „Роки“, с които сме отраснали и обичаме. Познавам Стивън от университета и знам, че е невероятен кинотворец, така че нямам търпение да видя какво ще направи заедно със Слай, Майк и Теса в следващата глава от историята.

Режисьор на „Creed II“ е Стивън Кейпъл джуниър („The Land“), който заменя Райън Куглър и работи по сценарий на Чео Ходари Кокър („Luke Cage“). В ролите са Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Флориан Мунтеану, Теса Томпсън, Фелиша Рашад, Ууд Харис, Андре Уорд и Ръсел Хорнсби.

Засега премиерата е планирана за 21 ноември.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *