Ужасно много ни е писнало от трейлъри, които имаме чувството, че ни издават целия филм и вече сме изгубили интерес да го гледаме. Трейлърът трябва да те грабва, да те заинтересова, да ти покаже обстановката и да те накара да тичаш към киното, за да видиш филма с нетърпение. С тази мисъл ви представяме първия трейлър на „Bad Times at the El Royale“.

Безумно красивата визия и този каст, за който ви разказахме наскоро, ни карат много да се вълнуваме за новия филм на Дрю Годард („Хижа в гората”). Още повече обаче, трейлърът ни пуска още няколко трохички, за които да се хванем в чуденето за какво, аджеба, става дума в този филм. Играенето с различните жанрове също ни грабва вниманието – подготвяме се за изненади.

Трейлърът започва с приветливите и усмихнати гости на хотел „El Royale“, които се настаняват, пускат шегички и се наслаждават на хотела, който им предлага интересната опция да имат стая или в Калифорния, или в Невада. Бързо обаче тонът се измества към напрегнат трилър, когато героят на Джон Хам намира коридор, който му показва стаите на гостите и какво те правят, докато са насаме. А тези гости, както казва синопсисът, крият всеки своята тайна. Воайористичният и преследвачески подход, когато е използван умело, може да създаде наистина много ефективно напрежение, за което стискаме палци и тук.

Виждаме за секунди и героя на Крис Хемсуърт, който много ни интересува, тъй като досега не сме го гледали в такава откачена роля. Описан като „харизматичен лидер на секта”, на нас той тук ни изглежда по-скоро като пълен психопат. Както винаги, нямаме търпение да гледаме Джеф Бриджис, тук като свещеник, който бива предупреден, че това място не е за хора като него.

Разбира се, знаем, че обикновено режисьорът на филма няма нищо общо с направата на трейлъра и се сещаме за много примери, в които некадърният трейлър може да откаже публиката от гледането на иначе качествен филм. В случая обаче смеем да твърдим, че режисьор-сценаристът Годард може само да се радва на рекламата на „Bad Times at the El Royale“ и реакциите, които предизвиква тя в зрителите.

Прилагаме и един постер, който също затвърждава визията на 60-тарския разбит крайпътен хотел с неоновите светлини и нечистите сделки.

плакат

В главните роли в „Bad Times at the El Royale“ ще видим Крис Хемсуърт, Джеф Бриджис, Дакота Джонсън, Джон Хам, Ник Оферман, Кейли Спейни, Луис Пулман и Синтия Ериво.

Ще се редим на опашка за билети от 5 октомври 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Изглежда амбициозно – човек се размечатaва, щот всички знаем какво може киното…
    Само дано този път (‘Марсианецът’) ни спестят съпътстващи документи отн. ‘the science behind the project …..