Дрю Годард, изключително вълнуващ и талантлив сценарист и режисьор, предстои да дебютира следващия си филм „Bad Times at the El Royale” по-късно тази година. Годард пише и режисира филма, който нарича своето „любовно писмо към 60-тарския филм-ноар и криминални истории, но също така е филм-ансамбъл, в който героите споделят „усещане за опасност”.

Bad Times at the El Royale” звучи и изглежда повече от обещаващо, като първо впечатление прави кастът, преливащ от известни, любими на публиката актьори – Крис Хемсуърт, Джеф Бриджис, Дакота Джонсън, Ник Оферман, Джон Хам и др. Кастът обаче не прави филма, заради което се радваме, че и синопсисът също звучи доста интригуващо:

Седем непознати, всеки със своята тайна, която иска да погребе, се срещат през 1969 г. на езерото Тахо, в разбития хотел El Royale, който също има тъмно минало. В рамките на една вечер всеки от тях ще има шанс за изкупление, преди всичко да отиде по дяволите. Младото пиколо (Луис Пулман) посреща гостите на хотела: нещастен свещеник (Бриджес), певица (Синтия Ериво), любопитно южняшко момиче (Кейли Спейни) и по-голямата й сестра (Джонсън), продавач на прахосмукачки (Хам) и харизматичен лидер на секта (Хемсуърт).

Показваме ви първите официални снимки от проекта, представени от Empire и Entertainment Weekly. Първите кадри, които се появяват в списания, особено тези в EW, обикновено са ни странни, тъй като изглеждат безумно ретуширани и изкуствени. Тези обаче ни харесват много, може би заради 60-тарската естетика, която очевидно ще играе важна роля във филма. Пък и, няма какво да се лъжем, Крис Хемсуърт в топ Тор-форма винаги ни радва.

bad-times-at-the-el-royale-chris-hemsworth дакота джонсън джон хам и джеф бриджис крис кемсуърт

Дрю Годард може да се похвали с впечатляващо резюме до момента, като сценаристките му кредити включват възхвалявани сериали като „Бъфи, убийцата на вампири”, „Изгубени” и „Деърдевил”, успешните трилъри „Хижа в гората” и „Чудовищно”, както и „Марсианецът”, за който получава номинация за „Оскар“ за най-добър адаптиран сценарий.

Bad Times at the El Royale” ще е едва вторият му филм като режисьор след „Хижа в гората”, а поне засега следващият му обявен проект е третата част от „Дедпул” франчайза – „X-Force. Такава биография, с колаборации с две от светилата на холивудското жанрово кино, Джос Уийдън и Дж. Дж. Ейбрамс, както и много добрите ревюта, с които огромна част от проектите му се хвалят, ни карат живо да се интересуваме от този филм.

И Хемсуърт. Да не забравяме за Хемсуърт.

Bad Times at the El Royale” ще тръгне по кината на 5 октомври 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments