Въпреки че не всички от екипа ни останахме особено доволни от шаренията „Тор: Рагнарок”, продължаваме да следим творческите избори на Тайка Уайтити, който след като потопи палец в мащабните комиксови продукции, се връща към по-нискобюджетни и артистични проекти. Такъв е и любопитният „Jojo Rabbit“, който ще събере на едно място носителят на Оскар (колко е сладко да го произнасяме) Сам Рокуел и Скарлет Йохансон. Вчера получихме снимка зад кулисите, която е първият ни поглед към филма. Тя беше споделена от Уайтити в Twitter, по случай началото на снимките.

Припомняме ви, че сюжетът на „Jojo Rabbit“ се завърта покрай малко момче, което мечтае да стане част от Хитлеровата младеж и чийто въображаем приятел е самият Хитлер (Уайтити). Един ден момчето научава, че майка му (Йохансон) укрива еврейско момиче на тавана им, и разбира се, първата му реакция е, че трябва да се отърве от нея.

Ето и самия туит:

В случай, че сте скарани с английския, текстът отдолу гласи следното:

Една седмица мина от нашата анти-fuckface сатира „Jojo Rabbit“. Нямам търпение да я споделя със света. Освен това какъв по-добър начин да обидиш Хитлер, от това да го изиграе полинезийски евреин? С добавка хаштаг #FuckYouShitler.

Ами, хубаво, няма какво да коментираме. Да риташ срещу Хитлер в либералния съвременен пейзаж, не ни се вижда особено смело или интересно, надяваме се филмът да има какво да предложи. Тук е мястото да добавим, че към актьорския състав междувременно са се присъединили Ребел Уилсън, Томасин МакКензи и Роман Грифин.

В случай на нови снимки или трейлър, ще отразим. Отделно от темата, не се отказваме да видим и обещания „spin-off”-и на любимия ни „What We Do In the Shadows”, който Уайтити обеща преди време. Едно е сигурно. Бъдещето пред новозеландския режисьор е светло и изпълнено с възможности. Стискаме му палци.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *