Lionsgate пуснаха нов тийзър трейлър на „A Simple Favor”, предстоящата трилър-мистерия с Ана Кендрик и Блейк Лайвли в главните роли. Практически същият като първия, и този трейлър съдържа красиви дрехи, анимирани графики и френска балада, сигурно защото американците си мислят, че френският език е елегантен и мистериозен.

Обикновено много обичаме да сме прави, но всъщност не ни доставя никакво удоволствие, когато сме прави от пръв поглед, че един филм изглежда ужасно. С този втори трейлър обаче още повече ни се затвърди мнението, че „A Simple Favor” ще е доста… ами, simple.

Припомняме, че режисираният от Пол Фийг „стилен трилър” разказва за Стефани (Кендрик), майка-влогърка, която се хвърля да разследва изчезването на най-добрата си приятелка Емили (Лайвли). Вторият трейлър не ни дава много повече подробности за сюжета от първия, но сега разбираме, че Стефани е срещнала „най-добрата си приятелка” няколко седмици преди началото на събитията. Това сигурно обяснява защо героинята ѝ в трейлъра изглежда по-загрижена за това кой ще носи дрехите в гардероба на Емили, отколкото каквото и да е друго.

И в двата трейлъра доминира странно лишеният от емоции глас зад кадър на Ана Кендрик, което предполагаме, че ще са нейните влогове – похват, който вече дразни от рекламите, а ако продължава през целия филм, ще бъде вбесяващ.

Тъй като сме оптимисти по природа, все още ще подгряваме искрицата надежда, че Фийг и двете прекрасни дами ще ни поднесат нещо повече от празна визия и разкрития, които те карат да въртиш очи от досада, както обикновено става в чиклит плажните романи, като например вдъхновилия филма „A Simple Favor” на Дарси Бел.

Сценарият е дело на Джесика Шарзър, която и преди е адаптирала романи за големия екран – „Игра на нерви” с Ема Робъртс и Дейв Франко и „Говори” с Кристен Стюарт, а освен това добавя и 8 епизода на „American Horror Story“ към резюмето си. Кастът се допълва от Хенри Голдинг като мъжа на Емили и Линда Карделини и Рупърт Френд в засега неизвестни роли.

A Simple Favor” ще тръгне по кината в САЩ през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *