„Mortal Kombat: Legacy”

Предполагаме, че вече знаете всичко за мини-сериала „Mortal Kombat: Legacy”, затова направо по същество.

Четвъртият епизод от поредицата разказва за трагичната съдба на кралството Идиния и ни запознава с принцеса Китана и нейния клонинг (знаем, че правилната дума е клон, но написана ни изглежда нелепо) Милина. Освен това, за първи път виждаме как изглежда Барака.

И тук, както и при предишната серия, имаме смяна в стила, като голяма част от епизода е изграден от стилизирана анимация.

http://www.youtube.com/watch?v=uIFbGNqs0JQ

За щастие този път липсва мега-досадната цензура и имаме прилично количество кръв, пък била тя и анимирана. Като че ли това е епизодът, който ни допада най-много досега. Единствената ни забележка е, че няма класически „„Mortal Kombat” сблъсък.

Режисьор на поредицата е Кевин Танчероен, а в ролите ще видим Майкъл Джей Уайт (Jackson Briggs/Jax), Джери Райън (Sonya Blade), Дарън Шахлави (Kano), Иън Антъни Дейл (Scorpion), Мат Мълинс (Johnny Cage), Кеван Охчи (Sub Zero), Алекс Паунович (Shao Kahn), Райън Робинс (Raiden), Сам Чия (Kitana) и Тамо Пеникът (Страйкър).

Ако сте пропуснали, вижте и предишните епизоди от серията!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не знаех, че Барака е потомец на орките от LOTR 😀 Това обаче им беше най-успешният епизод до момента. Приятно беше се получило с анимацията, надявах се да покажат трансформацията на Sindel, ама на.

  2. То може ли? Не знаех, че е възможно 😀 Даже съм махнал Mame-то от известно време от компа, че много се ядосвам и често сменям клавиатури 😀

  3. Аз съм играл с един Френд. Но трябва да се чувате по скайп, тийм спийк или уотевър, защото иначе не е интересно. Не можеш да се изкефиш подобаващо, когато не чуваш как се псува и как се трошат клавиатури. 🙂 🙂