happy murder

Преди всичко, да кажем алилуя! След множество години на разработка и перипетии около задвижването на продукцията, един от най-любопитните и интересни проекти, на които сме попадали, откакто съществува сайта – кукленият noir „The Happytime Murders”, най-накрая стигна до екран. Не е съвсем във формата, на която се надявахме, но все пак филмът е факт и основната концепция е запазена. А тя, в случай, че не сте запознати, е следната:

В „The Happytime Murders” куклите съществуват наравно с хората (по подобие на „Кой натопи заека Роджър?”, където обаче бяха анимационни герои), но се приемат като втора категория граждани. В изпълнения с престъпления подземен свят на Лос Анджелис двама споделящи обща тайна детективи, единият човек, другият кукла, са принудени отново да работят заедно, за да разкрият бруталните убийства на актьорския състав на обичано куклено ТВ шоу.

Вижте нецензурирания първи трейлър.

Можехме да минем без една-две от шегите на Мелиса Макарти (като тази за разкъсания химен, например), но както казахме и при новината, че тя поема главната роля, това е цената, която трябва да платим за съществуването на филма. Защото именно Макарти, която е доста голяма и „bankable“ звезда, е причината продукцията най-накрая да се задвижи. Иначе ужасно ни харесва как са погазени мъпетите, които са един от най-сладките и чисти детски символи. No Sesame. All street. Indeed!

В допълнение вижте няколко снимки и един грозноват постер.

the-happytime-murdrs-melissa-mccarthy the-happytime-murders-puppets the-happytime-murders плакат

Режисьор на „The Happytime Murders” е Брайън Хенсън („Muppet Treasure Island“) – председател на The Jim Henson Company и син на легендата Джим Хенсън, а сценарист е Тод Бъргър („It’s a Disaster“). В ролите са Мелиса Макарти, Бил Барета, Елизабет Банкс, Джоел Макхейл, Мая Рудолф, Джими О. Йънг и др.

Премиерата е 24 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments