Последните ни илюзии, свързани с реализацията на изключително интересния и обещаващ куклен noir „The Happytime Murders”, който дебнем от 2012-та, когато за първи път чухме за него (иначе идеята съществува от 2008), бяха от точно преди една година, когато Джейми Фокс водеше преговори да влезе в главната роля. За съжаление, до сделка не се стигна и нещата отново потънаха в забвение.

Сега обаче надеждата заживява отново. THR съобщават, че Мелиса Макарти, която е една от най-големите комедийни звезди в момента, се присъединява към проекта, едновременно като изпълнителка на главната роля и като продуцент, наравно със съпруга си Бен Фалкон, Джефри Хейс и режисьора на филма Брайън Хенсън.

В случай, че сте забравили или сега за първи път попадате на „The Happytime Murders”, действието се развива в свят, в който куклите съществуват наравно с хората (по подобие на „Кой натопи заека Роджър?”, където обаче бяха анимационни герои), но се приемат като втора категория граждани. Когато актьорите от иконичното 80-тарско ТВ шоу „The Happytime Gang” започват да умират, опозорена кукла, бивше ченге, по настояще частен детектив, поема случая заедно с бившия си партньор човек.

Всеки път като пишем за какво става дума във филма, въображението ни заработва и се ентусиазираме. И явно не сме единствените. Ето какво споделя Мелиса Макарти:

Когато наистина добър сценарий комбинира кукли стриптийзьорки, скритите, неприятни престъпни части на Лос Анджелис и комедия, все едно трескавият ми сън най-накрая се е сбъднал.

Адски искаме да видим този проект реализиран! Честно казано, не си го представяхме като филм на Мелиса Макарти (която по-скоро харесваме), но ако това е цената, която трябва да се плати, ще я приемем. Поне сме сигурни, че твърдият „R” рейтинг не му мърда.

Приканваме ви да разгледате старите ни новини по тематаThe Happytime Murders”, където може да видите любопитни концептуални рисунки, както и малко по-подробен синопсис от преди предполагаемото префасониране на сюжета, така че да пасне на профила на Макарти.

Първоначалните версии на сценария на „The Happytime Murders” са дело на Тод Бъргър и Дий Робъртсън, а последните редакции са на Ерик и Джон Хоубър („БСП 2”). Припомняме, че режисьор на филма ще бъде Брайън Хенсън – председател на The Jim Henson Company и син на легендарния създател на Мъпетите Джим Хенсън. Снимките се очаква да започната през август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Щом няма пръст феминист олигофрена Пол Фийг значи има надежда да е нещо свястно.