С огромно нетърпение очакваме сериала „Castle Rock“, чието действие се развива във вселената на Стивън Кинг (докато екранизациите по негови романи и разкази продължават да превземат Холивуд), и затова се зарадвахме на новината, че има нов трейлър, макар и да бяхме наясно, че не можем да очакваме кой знае какво като подробности за сюжета например. Оказа се обаче, че Hulu искат да зарадват феновете не толкова с нови кадри (каквито определено има), колкото с една особено важна информация, която досега се пазеше в тайна – премиерната дата на сериала.

Точно така, вече знаем, че премиерата е 25 юли, което не е толкова скоро, колкото ни се искаше, но все пак е след няма и три месеца. Вижте новия трейлър и ако сте сред заклетите фенове на Кинг, проверете колко препратки ще откриете към различните произведения на автора.

https://www.youtube.com/watch?v=H14tqKZYhgg

It wasn’t me. It was… this place. Както споменахме, не знаем кой знае колко за сюжета, но поне имаме някаква информация за главните герои в него. Андре Холанд е в главната роля на адвоката Хенри Дийвър, който се завръща в Касъл Рок, за да представлява един от затворниците в Шоушенк – осъдения на смърт герой на Бил Скарсгард, който беше просто отличен Пениуайз в „То“. Сиси Спейсик (която завинаги ще си остане Кери Уайт за нас) ще видим като отчуждената майка осиновителка на Дийвър Рут, която е пенсиониран професор, Скот Глен е пенсионираният шериф Алън Пангборн (познат от „Тъмната половина” и „Неизживени спомени”), Джейн Ливи е вманиачената на тема смърт и самопровъзгласила се за историк на Касъл Рок Джаки, Мелани Лински е брокерът на недвижими имоти Моли Странд, а Тери О’Куин е Дейл Лейси, „стълб на обществото” в града.

Castle Rock” е дело на Сам Шоу и Дъстин Томасон, които са и изпълнителни продуценти наравно с Дж. Дж. Ейбрамс, Бен Стивънсън и Лиз Глоцер. Продуценти са Скот Браун, Тамара Айзък и Робин Суийт.

Както вече стана ясно, премиерата е 25 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *