Хюго Уивинг е Red Skull

За тези, които се интересуват от “The First Avenger: Captain America”, това едва ли е новина, но истината е, че сега за първи път получаваме официално потвърждение, че Хюго Уивинг ще се превъплъти в суперзлодея Йохан Шмид – най-големия противник на Капитан Америка – по-известен като Red Scull.

Първото нещо, което му хрумва на човек, когато чуе Уивинг и злодей в едно изречение, е Агент Смит. Това е обяснимо, предвид популярността на „Матрицата”, но нека не забравяме, че той даде гласа си и на друг изключително популярен гадняр, Мегатрон. Т.е. Уивинг има доста добър опит в отрицателните роли, но дори и да не беше така, почти нищо в кариерата му не ни подсказва, че изборът му тук може да неправилен. Това би било абсолютно омаловажаване на неоспоримите му актьорски качества.

Както повечето комиксови злодеи, Шмид има различни превъплъщения, но в този филм той ще бъде нацистки офицер, лично вербуван от Хитле р и отлично подготвен в сферата на глобалния терор. След като опустошава Европа, Шмид се изправя срещу нашия герой Стив Роджърс, доброволец в специална експериментална програма, която го превръща в супер-войника Капитан Америка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *