jason-sudeikis-lisa-kudrow-will-forte

Преди няколко месеца ви съобщихме за плановете на любимата ни Оливия Уайлд да се пробва като режисьор на пълнометражен филм, в случая комедията „Booksmart“ с младите актриси Бийни Фелдстийн („Lady Bird“) и Кейтлин Девър („Last Man Standing“) в главните роли на две завършващи гимназия приятелки. Сега не само научаваме, че снимките на „Booksmart“ са започнали в Лос Анджелис, но и няколко известни имена са се присъединили към каста, за който досега нямахме много информация.

Лиса Кудроу, Уил Форте, Джесика Уилямс и Джейсън Судейкис са сред по-възрастните актьори, които ще правят компания на Бийни Фелдстийн и Кейтлин Девър. И четиримата имат сериозен опит в комедията, като Форте е любимец на автора на тази новина. Няма да коментираме Судейкис – естествено, че той участва в режисьорския кинодебют на талантливата си партньорка в живота. Дано Судейкис и Кудроу да привлекат достатъчно внимание върху филма, защото се надяваме крайният резултат да е чаровна и наистина забавна комедия. Засега не виждаме нищо, което да ни вдъхне особена надежда (не намираме и нищо притеснително обаче), но сме толкова големи фенове на Оливия Уайлд, че искаме всичко, с което се заеме, да е успех.

Booksmart“ разказва за две пълни отличнички и най-добри приятелки (Фелдстийн и Девър), които в навечерието на завършването на гимназия, внезапно осъзнават, че е трябвало да учат по-малко и да се забавляват повече. Твърдо решени да не остават по-назад от своите връстници, момичетата си поставят за цел да вкарат четири години забавление в една-единствена нощ.

Режисьор на „Booksmart“ е Оливия Уайлд, а продуценти са Челси Барнард, Дейвид Дистенфелд и Меган Елисън за Annapurna и Джесика Елбаум, Уил Феръл и Адам МакКей за Gloria Sanchez. В главните роли са Бийни Фелдстийн, Кейтлин Девър, Лиса Кудроу, Уил Форте, Джесика Уилямс, Моли Гордън, Били Лорд и Джейсън Судейкис.

Засега премиерната дата не е известна, но както стана ясно, снимките са започнали и се надяваме скоро да имаме нов повод да пишем за „Booksmart“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments