Идният понеделник, 27 март, е началото на края за (според нас) един от най-добрите сериали, не само за последните години, но и като цяло – Наследници („Succession“). Точно така, малко след появата на първия тийзър и обявяването на премиерната дата, стана ясно, че предстоящият четвърти сезон от историята на семейство Рой ще бъде и последен – факт, който колкото ни натъжава, тъй като ще трябва да се разделим с любимите си герои (странно, че човек може да се привърже към подобни отвратителни същества), толкова и ни радва, защото шансът да се развали който и да е сериал расте неимоверно с всеки следващ сезон.

Така, броени дни преди премиерата на първия епизод от последния сезон на Наследници, представяме пълен трейлър, който ни разкрива малко повече за новата динамика в отношенията на членовете на нефункционалното семейство Рой – патриарха Логан Рой (Брайън Кокс) и четирите му деца Кендъл (Джеръми Стронг), Шивон (Сара Снук), Роман (Киран Кълкин) и Конър (Алън Рък) – и хората, гравитиращи около тяхната световна медийна империя. Вижте.  

Няма какво да коментираме, изглежда жестоко, точно както всичко досега, и чакаме този последен сезон със зверско нетърпение. Предлагаме ви официалния синопсис, а след него ще откриете и поредица постери.  

Сделката за продажба между медийния конгломерат „Уейстар РойКо“ и технологичния визионер Лукас Матсън е към своята финална фаза. Перспективата за тази сеизмична продажба провокира екзистенциална тревога и нови колизии и разделение сред фамилията Рой. Всички от семейството очакват как ще изглежда животът им, след като сделката бъде завършена. Заформят се нови битки за власт на фона на бъдеще, в което културната и политическа тежест на фамилията ще са силно ограничени.

Наред с Брайън Кокс, Джеръми Стронг, Сара Снук, Киран Кълкин и Алън Рък, сред завръщащите актьори са Матю Макфадиен, Никълъс Браун, Дж. Смит-Камерън, Питър Фридман, Дейвид Раше, Фишър Стивънс, Хиъм Абас, Хариет Уолтър, Джеймс Кромуел, Натали Голд, Александър Скарсгард, Чери Джоунс, Хоуп Дейвис, Джъстин Кърк, Стивън Рут и др. Новите лица, които ще видим в четвърти сезон, са Анабет Гиш, Адам Годли, Ейли Харбоу и Йоханес Хаукур Йоханесон.

Създател на Наследници (Succession) е Джеси Армстронг, който е начело и на новия сезон, заедно с изпълнителните продуценти Адам МакКей, Франк Рич, Кевин Месик, Джейн Трантър, Марк Милод, Тони Рош, Скот Фъргюсън, Джон Браун, Луси Пребъл, Уил Трейси и Уил Феръл.

Първият от новите десет епизода на четвърти сезон на Наследници ще дебютира на 27 март в стрийминг платформата HBO Max и от 21:00 часа по телевизионния канал HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Драмата почна да се изчерпва в предния сезон, още два и щеше да се обезличи до ситком/сапунка, а сега с един силен, за какъвто го рекламират („muscular season“), има шанс да остави още по-траен отпечатък – за мен е най-интересната телевизия от The Return насам.

    1. Може ли малко инфо за The Return, че не намирам за какво иде реч…

    2. Да, май не се разбира много, Twin Peaks имах предвид.