Винаги се радваме, когато имаме възможност да пишем новини за огромната ни слабост Оливия Уайлд (намираме я за една от най-красивите жени ever), а сега дори още повече, защото не става дума за поредното ѝ актьорско изпълнение, а за проект, с който тя ще може да разкрие различна страна на творческия си талант и да покаже, че е нещо повече от красиво лице (между другото, мразим красивите хора, които са и талантливи – не е честно да имат всичко, за сметка на други хора).

Variety съобщават, че Оливия Уайлд ще направи големия си режисьорски дебют (до този момент тя има в актива си няколко клипа и късометражки) с продуцираната от Annapurna и Gloria Sanchez (фокусираното върху женски филми крило на Gary Sanchez на Уил Феръл и Адам МакКай) комедия „Booksmart“. Ето и как се похвали самата Уайлд:

Това, което знаем за „Booksmart“, е, че историята следа две пълни отличнички и най-добри приятелки, които в навечерието на завършването на гимназия, внезапно осъзнават, че е трябвало да учат по-малко и да се забавляват повече. Твърдо решени да не остават по-назад от своите връстници, момичетата си поставят за цел да вкарат четири години забавление в една-единствена нощ. Според Variety в ролите на двете приятелки ще видим младите Бийни Фелдстийн („Lady Bird“) и Кейтлин Девър („Last Man Standing“).

Сценарият на „Booksmart“ е дело на Емили Халпърн, Сара Хаскинс с ревизии от страна на Сузана Фогъл и Кейти Силбърман, а продуценти са Челси Барнард, Дейвид Дистенфелд и Меган Елисън за Annapurna и Джесика Елбаум, Уил Феръл и Адам МакКей за Gloria Sanchez.

Ако трябва да сме честни, историята не ни звучи супер оригинално, но се надяваме женският ъгъл и намесата на Оливия Уайлд да успеят да отличат филма от десетките подобни, които сме гледали. Стискаме палци Уайлд да се справи, а малка представа за режисьорските ѝ способности може да придобиете от клипа на „Dark Necessities“ на Red Hot Chili Peppers.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Оливия ти си моят блян!
    О, Оливия, Оливия да скъсам аз твоята лилия
    с голямата си линия!
    О, Оливия, Оливия, ти си моя блян!

  2. Дринов, нещо да напишеш за новия филм на Оливия? Нарича се A Vigilante и е с премира някъде през март.