След успеха на последните два сезона на „Black Mirror” бяхме сигурни, че Netflix ще подновят страхотната фантастична антологична поредица на Чарли Брукър, но въпреки това се понапрегнахме, тъй като официалният анонс малко се забави. Слава богу, той вече е факт и можем да отдъхнем.

Вчера Netflix разпространиха кратичко промо, представящо своеобразна видео стена, на която виждаме да вървят някои от предишните епизоди на „Black Mirror”, което завършва с надписа „Be Right Back“. Видеото беше представено на официалната туитър страница на Netflix с думите „The future will be brighter than ever“, които са заигравка с таглайна на поредицата „The future is bright“. Рекламно изречение, което винаги ни кара да се усмихваме, тъй като повечето епизоди на „Black Mirror” представят едно технологично бъдеще, което е далеч от „светло“ – „the future is dark and depresing“ би било далеч по-подходящо.

Ние сме огромни фенове на „Black Mirror” още откакто вървеше по  Channel 4 във Великобритания и с огромна радост приветствахме преминаването му към Netflix, които определено качиха общите „production values” и сега няма как да не сме щастливи от обявяването на новия сезон. Дори и да има някакъв очакван спад в цялостното идейно и тематично качество, пак ще има поне един-два страхотни епизода (както знаете, поредицата следва модела на „Зоната на здрача“, където всеки епизод е сам за себе си), заради които ще си заслужава целият сезон.

С нетърпение очакваме да научим подробности кои ще са режисьорите на новите епизоди (и колко на брой ще са те) и кои известни актьори ще се включат ролите. Както и кога точно ще бъде премиерата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *