Пътуващият филмов влог на Станислава Айви тази седмица ще ни запознае с британеца Майкъл Макел. Той е роден през 1959, а през 80-те години покорява музикалния свят в Лондон. През 1991 година обаче автомобилна катастрофа променя изцяло живота и кариерата му. След като почти губи живота си, Майкъл решава да се оттегли от музиката и да започне да учи актьорско майсторство и прекарва три години в школата Лий Страсбърг. Междувременно работи и като събирач на дългове. Той споделя:

Трябваше да мога да си плащам обучението по актьорско майсторство. Единственият начин да стана актьор беше да се върна към улицата и някои по-съмнителни дела.

С почти 50 заглавия във филмографията си, преди няколко години, само за една нощ Майкъл се подготвя за прослушване за филма „Съюзени” на Робърт Земекис с Брад Пит и Марион Котияр:

Бях голям късметлия да попадна там. Брад беше истински джентълмен, имахме батална сцена, която излезе извън контрол малко, но той беше прекрасен, прекрасен човек! Както и Земекис. Знаеш за него това, което е правил, и срещаш този скромен човек, който ти казва “здрасти”. В средата на сцената си мислех дали ще ми даде някакви насоки, попитах го “г-н Земекис, всичко ок ли е?” и той отвърна “всичко, което правиш, е чудесно!”

Повече за кариерата и живота на британския актьор вижте тук:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *