Всички сме съгласни, че Хейли Стайнфелд е очарователна девойка. Забелязахме това още в „Непреклонните” и съвсем затвърдихме впечатлението с „Играта на Ендър”. Следващия проект, в който ще гледаме младата актриса е тийнейджърска екшън-комедия „Barely Lethal” на Кайл Нюман, от която имаме възможност да видим първи кадри.

Barely Lethal - Самюел Л. Джаксън и Хейли Стайнфелд

Barely Lethal - Хейли Стайнфелд

Хейли е в ролята на млада наемна убийца, която инсценира собствената си смърт, за да си изостави занаята и да наблегне на уроците, и евентуално да порасне като обикновен човек. Но не би – бившата й настойничка (Джесика Алба) има друг план, все пак Меган е отгледана, за да убива от много крехка детска възраст. Дори и да се опита да промени реалността, за момичето гимназията се оказва просто … ново бойно поле, а ходенето на училище се превръща в поредната мисия, която трябва да се изпълни.

По първични оръжейно-безмилостни асоциации сюжетът напомня „Hanna” и няма да пропуснем да помрънкаме, че ни е дошло до гуша от пукотевици, още повече когато са замесени деца и/или младежи. Колкото и да стискаме палци на Хейли, оказва се, че шефката й няма да се даде лесно и ще изпрати „агент” (Софи Търнър, позната ни като Санса от „Игра на тронове”) да се слее с училищната реалност и да върне Меган „в правия път”. Някъде в цялото уравнение се появава и персонажа на Самюел Л. Джаксън (като ментор на Хейли в гимназията), който каквото и да играе, винаги го гледаме с голямо удоволствие.

Barely Lethal” се очаква на екран през есента на 2014, разпространяван от Main Street Films.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ми се струва, че ще е по-близко до онази помия „Abduction“ с мега калъфа Тейлър Лаутнър, отколкото до „Hanna“. Абе при всички положения ще е ужасяващо тъп филм 😀