„Тримата мускетари”

Какво да кажем? Всичко свързано с този филм е от трагично по-трагично. Сигурно нарочно рекламната кампания – от която досега сме видели една снимка и един трейлър – е толкова скапана, за да подходим към филма без очаквания и да не се разочароваме тотално.

Ако е така, трябва да кажем, че стратегията е неуспешна, защото нищо не е способно да занижи очакванията ни до там, че филм на Пол У.С. Андерсън, който се гаври със световната класика да ни се стори „не чак толкова лош, колкото предполагаше трейлърът”.

Последната излагация е този плакат, който буди у нас само тъжни усмивки.

(чрез Yahoo!)

„Тримата мускетари” - плакат

Физиономията на Орландо направо ни убива! А както при всички реклами досега (без значение от вида им) Логан Лерман като Д’Артанян изглежда просто смехотворно – между другото в първия момент ни се стори, че си забива светещ нож в слабините. Дори Кристоф Валц изглежда странно. Позеването на Мила Йовович няма да го коментираме.

Лудоглавият младеж Д’Артанян обединява сили с тримата мускетари в този „рибут” на историята на Александър Дюма. Те трябва да спрат злия Ришельо и да се изправят срещу Бъкингам и коварната Милейди. На екшън приключението му е даден „a state of the art update in 3-D”.

Режисьор на филма е Пол У. С. Андерсън, а в ролите ще видим Логан Лерман, Матю Макфейдън, Люк Евънс, Рей Стивънсън, Кристоф Валц, Орландо Блум, Мила Йовович, Джуно Темпъл, Мадс Микелсен, Тил Швайгер и др.

Премиерата на филма е на 14 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Човекът просто иска да е малко и сладко момиченце и затова е посегнал на най- святото за всички мъже. Бас държа, че е ръгнал този светещ меч в слабините си с думите "Мразя те, мразя те". 🙂 🙂 🙂

  Между другото всички изглеждат смехотворно. Какво да кажем за Матю Макфейдън като Атос? Смях, смях…

 2. Особено съм чуствителен на тема "Тримата мускетари", реве ми се само като гледам плаката (да всеки уважаващ се човек на изкуството (па бил той и актьор от оназ гора) трябва публично да извърши сепуко от…нека се спрем на ГАВРАТА…с този шедьовър). Като си помисля, че Орландо е бил зает с "това" за да не снима пиратите (е хайде нека си признаем, ако имаше желание, те сценаристите правят чудеса от храброст)! Дори да не бяха пиратите, дори да го бяха поканили на мач Монтана-Славия, пак трябваше да откаже!

  Не вярвам "лентата" да ми хареса, но ще видим, за сега цитирам Сър Боби – Ххххххх(замахване с лапа).

 3. Искаш да кажеш, че тази "хитова лента" не те грабва??? А? Моля ти се, стегни се! И Орландо е велик!!! Трябва да го поканят у нас и да му връчат символичния ключ на Орландовци! 🙂 🙂 🙂

 4. При все недъгавия плакат ме съмнява да ми е по-тъп филма от "Карибски пирати 4: Безкрайна глупост".

  Ще взема трайно да спра да чета книги като хамериканците, та да не се дразня после на фриволните екранизации и проблема е решен 😉

  А предишната US версия отпреди 15-на години си ми беше забавна поне навремето.