Общо взето, отразихме всички големи реклами на филми и сериали, които се появиха на изминалия Super Bowl, като единствените, които пропуснахме, бяха спотовете на „Джак Райън“ с Джон Кразински и „Червената лястовица”. Сега, ден по-късно, наваксваме с едната от двете реклами – тази на филма на Франсис Лорънс („Джак Райън“ не ни вълнува особено и едва ли някога ще стигнем до него), като заедно със Super Bowl промото ви предлагаме и три обикновени телевизионни спота, които се появиха, откакто последно писахме за проекта преди месец, когато видяхме пълния му трейлър.

Червената лястовица” е създаден по едноименния роман на Джейсън Матюс и разказва за балерината Доминика Егорова (Дженифър Лорънс ), която е притисната от тежки обстоятелства и се присъединява към специално училище за „врабци“, където млади хора се обучават да използват телта и умовете си като оръжие и се превръщат в безмилостни убийци, служещи на съветската идея. Първата мисия на Егорова е да изобличи работещ под прикритие агент на ЦРУ (Джоел Еджъртън), но когато тя осъществява контакт с него, лоялността ѝ като „врабец“ е поставена на изпитание, което застрашава както нейната сигурност, така и тази на двете нации.

Нямаме какво повече да кажем както коментар за „Червената лястовица” от това, което вече споделихме в новината ни по повод трейлъра, затова няма да се повтаряме (ако желаете може да видите мнението ни като цъкнете на предоставения линк), а директно ще преминем към пропуснатите телевизионни спотове.

В допълнение вижте подробен синопсис и последния постер на филма.

Доминика Егорова е много неща. Съвестна дъщеря, която е решена да закриля майка си на всяка цена. Прима-балерина, чиято свирепа ожесточеност е тласнала тялото и ума ѝ чак до абсолютните граници, отвъд които дебне лудостта. Майстор в съблазняването и в манипулативните схватки – очи в очи! Когато тя претърпява контузия, която слага край на кариерата ѝ, Доминика и майка ѝ ги очаква мрачно и несигурно бъдеще. Именно тогава, притисната от обстоятелствата, тя става най-новото попълнение в „Училището на врабците” – тайна шпионска организация, в която се тренират изключителни млади хора като нея, за да използват телата и умовете си като оръжия. След перверзен и доста садистичен тренировъчен процес, тя се оказва най-опасното „Врабче”, създадено от програмата. За Доминика е нужно да помири своята същност със съзнанието каква сила притежава в момента – животът ѝ вече съвсем не е същият и всички, на които държи, вече са изложени на сериозен риск, включително и агентът на ЦРУ, който се опитва да я убеди, че той е единственият човек, на когото тя може да гласува доверие…

плакат

Режисьор на „Червената лястовица” („Red Sparrow”) е Франсис Лорънс („Константин“, „Аз съм легенда“, „Игрите на глада: Възпламеняване“), сценарият е дело на Джъстин Хейти („Пътят на промените“, „A Cure for Wellness“), по едноименния роман на Джейсън Матюс. В ролите са Дженифър Лорънс, Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър, Джеръми Айрънс, Кирън Хайндс, Джоли Ричардсън и др.

Българската премиера е предвидена за 2 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments