„The Revenant” на Майкъл Пунке

Не сме чели „The Revenant” на Майкъл Пунке, но започваме да си мислим, че трябва да го издирим и да му хвърлим едно око – сигурно не е никак лош роман, след като две от провалените екранизации включват имена като Парк Чан-ук и Самюел Л. Джаксън и Джон Хилкоут и Крисчън Бейл.

Това са неосъществените версии, а какво да кажем за идеята историческият екшън – действието се развива през 1820-те и се фокусира върху мъж, който търси страхливците обрали го и оставили го да умре след жестоко нападение на мечка – да се заеме всепризнатият майстор на депресии Алехандро Гонзалес Иняриту?

„The Revenant” звучи доста необичайно за режисьора, но според нас ще бъде глътка свеж въздух след последните му проекти, в които той определено започна да повтаря себе си. Сценарият на филма е дело на Марк Л. Смит, който досега е работил по „Vacancy” и доста приятния „The Hole” на Джо Данте и според слуховете, вече е написан.

За съжаление не е ясно дали Крисчън Бейл все още се интересува от главната роля, но ако е така, трябва да се съгласим с преобладаващото мнение, че той и Иняриту ще са страхотен екип.

Очакваме подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *