Досега не сме писали за предстоящия екшън на Дуейн ДжонсънSkyscraper“, което – след като видите рекламите по-долу – може да ви се стори като голям пропуск, но просто няма насмогване на всички му проекти. Скалата не е спира да работи и браво на него, но покрай детския „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ (който се счупи от приходи в американския боксофис), идеята за „Бързи и яростни“ spin-off и предстоящия малко по-скоро „Rampage“, сме пропуснали „Skyscraper“. Сега обаче се чувстваме длъжни да отбележим първия трейлър, както и съкратената му версия, чиято премиера беше вчера по време на Super Bowl. Вижте ги.

Представяме трейлъра, защото трябва да сте наясно с този бъдещ блокбастър, независимо дали сте от зрителите, които ще го гледат и ще му се радват като деца, или от феновете на по-сериозното кино, които избягват подобни бози. На нас рекламата никак не ни допадна, въпреки че често си падаме по безсрамен екшън и безумни каскади. Струва ни се, че този път комбинацията от „Умирай трудно“ и „Ад под небето“ не се е получила, а и след „Мисията невъзможна: Режим Фантом“ каскадите от високи сгради вече не ни впечатляват толкова.

Е, поне изглежда, че филмът не претендира да е нещо, което не е. А ако на вас видяното ви се струва обещаващо и нямате търпение да гледате „Skyscraper“, пуснете си трейлъра отново, вижте първия постер по-долу, прочетете краткия официален синопсис и се въоръжете с търпение, защото премиерата е чак лятото (както вероятно сте се досетили – от кадрите горе просто лъха на летен блокбастър).

Дуейн Джонсън играе бившия агент на ФБР и ветеран Уил Форд, който сега работи като отговорник за сигурността на небостъргачи. По работа в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда на света е подпалена и той е натопен за престъплението. Бягайки от закона, Уил трябва да намери отговорните, да изчисти името си и да спаси семейството си, попаднало в капан в сградата… на етаж над пламъците.

плакат

Сценарист и режисьор на „Skyscraper“ е Роусън Маршъл Търбър, а в главните роли са Дуейн Джонсън, Нев Кембъл, Пабло Шрайбър, Байрън Ман, Ноа Тейлър, Чин Хан и други.

Премиерата на филма е 13 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *