Споменавали сме, че с „Luke Cage”, „Iron Fist” и общия „The Defenders“ постепенно позагубихме интерес към супергеройските сериали на Netflix и Marvel и дори „The Punisher“ не успя съвсем да ни върне ентусиазма, който имахме след първите сезони на „Daredevil” и „Jessica Jones”. Сега надеждите ни падат върху втория сезон на „Jessica Jones” (ако не сме споменавали, първият ни допадна доста) и с любопитство поглеждаме към първия трейлър.

Преди да го видите обаче, ето с два думи историята: след смъртта на своя враг Килгрейв, частният детектив Джесика Джоунс (Кристен Ритър) започва да слага живота си в ред, когато в Ню Йорк се появява убиец, притежаващ супер-сили. Поемайки случая, Джесика е принудена да се изправи срещу това коя е тя всъщност, докато се рови дълбоко в миналото, за да намери причините защо.

https://www.youtube.com/watch?v=hSvnepZS26s

Изглежда има повечко екшън, но ни се струва, че са запазили и хумора и сексуалните измерения на историята, които бяха основна част от първия сезон (и главен виновник за успеха). И това на финала несъмнено е Килгрейв (виждали сме и Дейвид Тенант в задкулисни снимки), но се чудим в какъв капацитет ще се завърне. Може би само като спомен, който я преследва в кошмарите ѝ? Какъвто и да е случаят, ние сме доволни, защото Тенант просто смазва в ролята и ще се радваме да го видим отново.

В добавка вижте няколко снимки и постери.

кристен ритър кери ан мос 254_violet_203_unit_02579r 323_violet_211_unit_01730r 191_violet_205_unit_01364r 569_violet_212_unit_02468r 459_violet_202_unit_01155r 484_violet_204_unit_02871r violet_201_unit_03936r-1
плакат

Шоурънър на втория сезон на „Jessica Jones” е Мелиса Розенбърг („Декстър“, „Здрач“), която е и изпълнителен продуцент наравно с Раел Тъкър, Джим Чори и Джеф Лоуб. В ролите се завръщат Кристен Ритър (Джесика Джоунс), Рейчъл Тейлър (Триш Уокър), Кери-Ан Мос (Джери Хогарт), Ика Дарвил (Малкълм) и Дейвид Тенант (Зебедая Килгрейв), а сред новите актьори са Джанет МакТийър и Дж. Р. Рамирес.

Премиерата е 8 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments